Kamil_Be Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Niebieski nie ma szpuli zapasowej ale ma materiałowy pokrowiec Edytowane 11 Marca 2016 przez polifem8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 We wtorek kupiłem Freams 3000A. Po rozmowie tel.poprosiłem sprzedawcę żeby mi przygotował kilka egzemplarzy dla porównania. Miał również LTD(podobno nie ma go w katalogach na 2016r. jakaś limitowana wersja na Australię). Praca Freamsa A i zapasowa szpulka zadecydowały o wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ten freams w innym kolorze różni się hamulcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Zastanawiam się nad kupnem tego kręciołka (budżet max 500zł) i chyba się zdecyduje na niego (tyle ,że wersje A z zapasową szpulą).Potrzeba jakiejś odmiany od zauberów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Cytując Klasyka: ,, Wciągaj " Edytowane 11 Marca 2016 przez polifem8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dziś wpadły mi w ręce dwa kołowrotki: Daiwa Freams 3000 A i Daiwa Freams 3000 Ltd. Daiwa Ltd zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie,płynna praca itp. Wersja A się nie umywa moim zdaniem. Cena identyczna, w wersji Ltd brak zapasowej szpuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Chciałem kupić tą Daiwe a kupiłem Jaxona ZX Machine (a co mi tam dam szanse) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Chciałem kupić tą Daiwe a kupiłem Jaxona ZX Machine (a co mi tam dam szanse) Myślę że do kwoty 450 zł wersja Ltd nie będzie miała konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Z tego co wiem, to wersja LTD ma tylko inny hamulec i kolor. Chyba, że czegoś nie wiem, co jest całkiem możliwe bo niezbyt dokładnie śledzę za katalogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 LTD ma ulepszoną wersję hamulca-ATD(automatic drag system), w Freamsie A jest system hamulcowy Tournament Drag- UTD. Poza tym wszystko to samo.A swoją drogą szkoda, że nie ma 5-cio letniej gwarancji Dragona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Hmm myślę nad tym młynkiem, póki co jestem na etapie czytania na temat różnic między ATD a UTD. Czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tym czy faktycznie ATD jest dużo lepszy i wart rezygnacji z jednej dodatkowej szpuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Teoretycznie - jeśli się różnią rzeczywiście tylko hamulcem to brałbym wersję z zapasem. Ciekawe czy bebechy takie same.Daniel wyżej pisał że wersja Limited wyraźnie lepiej pracuje. Ale to może cecha akurat tych dwóch konkretnie egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jadę dzisiaj pomacać wersję 3000. Przydałby się schemat od tego LTD. Wtedy po numerach części można by sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie widziałem "bebechów" i nie przeglądałem schematów. Dla mnie to dwa inne kołowrotki na korzyść wersji Ltd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Na pstrąga na Dunajec to 2500 lub 2508 wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ref. wedlug was która wersja lepsza? A czy LTD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ref. wedlug was która wersja lepsza? A czy LTD?Chyba dostałeś odpowiedź... A z 2500 oraz 2508, różnica tylko w pojemności szpuli i minimalnie wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mówią, ze nie ma zapasowej szpuli.. a to to co? - http://scr.hu/67nj/b8zk9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mówią, ze nie ma zapasowej szpuli.. a to to co? - http://scr.hu/67nj/b8zk9Opis pewnie skopiowany ze zwykłego Freamsa. Który oprócz hamulca i braku zapasowej szpuli jest tym samym kołowrotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 masz w dziale sprzedam , nazwa ta sama co na allegro , podpytaj go co z ta szpulą http://jerkbait.pl/topic/65699-sklep-z%C5%82oty-kara%C5%9B-w%C4%85tek-promocyjny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Racja, skopiowane z Freamsa A. A po za tym to idzie gdzieś dokupić szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Caldia, Legalis, Exsceler , szpule powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Panowie czy ten nowy Freams A lub LTD 3000 bedzie dobrym wyborem na sandacze do główek max 20g i 4'?Bedzie to lepszy wybor niż Zauber czy Red Arc?Ze specyfikacji wynika, ze to chyba taka Caldia w obudowie z innego materiału. Edytowane 1 Maja 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Caldia, Legalis, Exsceler , szpule powinny pasować.Nie pasuje. Caldia ma R4 a reszta nie. Z Ballistic-a pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi