witek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Hurra!! Jak coś się uwiesi to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 a gdzie jedziesz ????łowić ???czy konsumować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Łowić A gdzie... Nie wiem, koledzy mnie zabierają Podobno gdzieś na północny wschód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 połam kija!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Witek, i jak było na pstrążkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Pstrągi były ale odmówiły współpracy. Kilkadziesiąt przepłoszonych moim cieniem i strzelającymi patykami spod nóg glutów 15-20cm, wyjście potężnego kabana (ok. 55-60cm, na tyle go oceniam, widziałem go w polaroidach jak wąchał woblerka ale chyba nie był głodny) i zjedzony przez 30 cm szczupaczka wobler. Całe dwa dni ostra lampa na niebie. Ale jeszcze im pokażę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Uf odetchnąłem z ulgą a myślałem, że tylko mnie sie nie udało złowić ryby w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Po bardzo dobrych wieściach od kolegów postanowiłem dzisiaj wyskoczyć nad średniej wielkości rzekę w okolicach Warszawy. Rekonesans trwał 3h nad wodą. Główny cel to raczej kontakt z wodą bo pojechałem tam z moją córką (więc o cichym podejściu raczej nie było mowy). Zastana rzeka bardzo ciekawa. Pochodziłem nad brzegiem z wędką w ręce by poznać potencjalne przyszłe miejscówki. Woda, brunatna, jak po oberwaniu chmury. Niestety nic nie złowiłem ale na kropkowańce się nie obraziłem. Sprawdziłem przy okazji mój nowy kołowroteczek. Działa bez najmniejszych zarzutów. PozdrawiamRemekP.S.Sebek, chyba rzeczywiście była odmarznięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Remek, A jaką nawijarkę sobie sprawiłeś, jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 scorpiona 1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 A co to takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 multiplikator do małych przynęt PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 @Witek, jeżeli można wiedzieć, to gdzie byłeś na pstrągach? @Remek, tak myślałem, że była odmarźnięta. Wtedy za szybko się poddaliśmy ale przynajmniej dla mnie zakończyło się dobrze, bo złowiłem pierwsze ryby sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Wizna - Łojewek, Skroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Hurra!! Jak coś się uwiesi to....
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi