peanut Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Zawsze zamawiam poliwęglan na znanym portalu aukcyjnym. Właśnie mi się skończył i zastanawiam się, czy można go kupić w jakiś sklepach budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 W budowlanych raczej tylko plexi. Poszukaj w firmach zajmujących się reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Można kupić i w sklepach budowlanych lub hurtowniach tworzyw ale musisz kupić go duuużo...Np. w Tuplex-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) mam do zalatwienia po 1zl za plytke A4 z tym ze jezeli masz zamiar pozniej ciac na cnc u Konrada np to.juz lepiej wziac od niego z materialem bo cena poli jest niczym przy cenie ciecia no chyba ze masz zamiar ciac nozyczkami to sie oplaca jak co jutro dzwonie do znajomka czy jeszcze zalatwia bo tez nie jestem pewny,dawno nie bralem Edytowane 13 Lutego 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tam gdzie brałem zmienili politykę firmy i teraz trzeba brać cały arkusz tzn. 1,2 x 2,4 jak dobrze pamiętam, cena ok. 280-300 pln za gr. 1,5 mm. Kolega brał wysyłkowo w małych kawałkach i radzę przy tym zostać . Chyba, że potrzebujesz dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi