Skocz do zawartości
  • 0

Powiadomienia...

krystiano1981r

Pytanie

Cześć.

Chciałem zapytać czy ktoś z Was ma też problem z powiadomieniami,czy tylko ja?

Otóż od kilku dni nie dostaję powiadomień o cytowanych postach,wcześniej ten problem dotyczył tylko jednego działu a od środy przestałem je w ogóle dostawać mimo tego iż kilka razy ktoś mnie zacytował.

W ustawieniach nie grzebałem,poza tym sprawdzałem kilka razy i wszystko jest ok.Dzisiaj ustawiłem w opcjach powiadomienie na maila i okazało się,że tam też nie dostaję informacji o cytowanych postach...

Co to może być?

Pzdr

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W momencie pisania posta piszesz czyjs nick w tekscie posta.

Ten ktos dostaje powiadomienie, ze o nim wspomniano w takim to a takim wpisie.

Inna osoba klikajaca na ten nick moze zobaczyc profil tego usera.

Dobry pomysł żeby kogoś o czym poinformować bez potrzeby używania prywatnych wiadomości.
  • Like 1

• 0

Dobry pomysł żeby kogoś o czym poinformować bez potrzeby używania prywatnych wiadomości.

To niewatpliwie jedna z korzysci plynaca z takiej funkcji.

Inna to taka, ze ubyloby bombardowania na priv z pytaniami o cos tam czy inne.

Po prostu ktos zaklada watek i kieruje pytanie bezposrednio do osob, ktorego jego zdaniem moga miec cos sensownego do powiedzenia w danym temacie.

• 0

Część.

Nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tutaj.

Czy ktoś ma jeszcze problem z wysyłaniem pliku przez wiadomość prywatną,czy tylko ja mam znów jakiś zonk?

Dzisiaj zauważyłem,że po otwarciu "pełnego edytora" nie mam zakładki "dodaj plik",ktoś coś wie na ten temat?

Dzięki