Skocz do zawartości

Shimano Stella 2014 roznica cenowa.

daroo2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli cena wynosi 3000DKK to ona również staje się "problemem"  :)

W Danii bylem raz -  na lotnisku.

Ceny kanapek, napojow i innych chipsow zmrozily mnie do tego stopnia, ze od tamtej pory do tego kraju nie wrocilem.

Cen Stelli nie znam. Kupuje je w Japonii w cenach nominowach w JPY.

Istnieje w badaniach ekonomicznych Big Mac index. Moze pora na potrzeby "naszej rzeczywistosci" stworzyc indeks Stelli ? :)

Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...niestety byla bo juz promocji takowej niema Teraz kosztuje prawie 5tys koron wiec jednak poszukam w pl:). Guzu co do cen w dani to masz racje sa obledne gdy sie ma wyplate w pln...Jak sie tu mieszka i zarabia w koronach to jest nawet znosnie, aczkolwiek w kopenhadze jest podobno jeszcze drozej, ja naszczescie mieszkam od niej jakies 400km:)

• Like 1

Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...niestety byla bo juz promocji takowej niema Teraz kosztuje prawie 5tys koron wiec jednak poszukam w pl:). Guzu co do cen w dani to masz racje sa obledne gdy sie ma wyplate w pln...Jak sie tu mieszka i zarabia w koronach to jest nawet znosnie, aczkolwiek w kopenhadze jest podobno jeszcze drozej, ja naszczescie mieszkam od niej jakies 400km:)

Jakbys szukal 4000 JDM w modelu 2014 to popatrz w dziale sprzedam ...

Podaj linka do Stelki za 350,00 EUR. Najlepiej w rozmiarze 4000.  

ta 3000 co ja sprzedawałeś  , to tez przecież tam kupiona ( na nie byłą promocja i chyba po 350E były, potem za 399 i 449 )

Wiec wiesz dobrze ze są w takich cenach .

na ''77'' była promo na 4000  pod koniec roku , a jak ktoś choć troche sie postara to  kupi  bez vtu ,

Fi w moritzie są teraz  po  449E , a fe za 399E  (Ja akurat bralem 2500 )

jedyny minus to brak polskiej gwary .

Moritz prowadzi sprzedaz wysyłkową tylko trzeba do nich mejla napisać ,  ANGELSPORT MORITZ

Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...

dziwna ta promocja  :)

Korona duńska po jakieś 57 groszy, a 3 000 tysięcy to jest 3 000 000 (trzy miliony) koron, czyli na nasze to 1 710 000 zł . Nie tanio i już rozumiem, co Guzu miał na mysli, mówiąc że Dania droga  :lol:  :lol:

ta 3000 co ja sprzedawałeś  , to tez przecież tam kupiona ( na nie byłą promocja i chyba po 350E były, potem za 399 i 449 )

Wiec wiesz dobrze ze są w takich cenach .

na ''77'' była promo na 4000  pod koniec roku , a jak ktoś choć troche sie postara to  kupi  bez vtu ,

Fi w moritzie są teraz  po  449E , a fe za 399E  (Ja akurat bralem 2500 )

jedyny minus to brak polskiej gwary .

Moritz prowadzi sprzedaz wysyłkową tylko trzeba do nich mejla napisać ,  ANGELSPORT MORITZ

3000 nie kosztowała 350 EUR. 3000 i 4000 FE nie mają.

Nigdzie nie widziałem Stelki 2014 po 350,00 EUR. Po 400 tak.

W Danii nasi rodacy mają ponadto straszne kłopoty z pisownią. Strasznie się to czyta, nawet gdyby ta Stella kosztowała 500 PLN.

Wiec nie czytaj:) Tak nawiase mowiac patrzac na ilosc postow a ma Pan az 3 w kazdym z nich jest jakas negatywna nutka. Taki zyciowy pesymista? Jestesmy tu po to by porozmawiac sobie na luzie czy szukac swoich bledow? Jak bym chcial porozmawiac o pisowni to bym sie zarejestrowal na forum polonistycznym a to o ile mi wiadowo jest forum wedkarskie. tyle w temacie "Pana hejta". Zycze toszke lzejszego podejscia do zycia i zmiany palety barw z szarosci na kolorowa. Pozdrawia brzydko piszacy Darek z zagranicy.

Edytowane przez daroo2009