Guzu Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jeżeli cena wynosi 3000DKK to ona również staje się "problemem" W Danii bylem raz - na lotnisku.Ceny kanapek, napojow i innych chipsow zmrozily mnie do tego stopnia, ze od tamtej pory do tego kraju nie wrocilem. Cen Stelli nie znam. Kupuje je w Japonii w cenach nominowach w JPY. Istnieje w badaniach ekonomicznych Big Mac index. Moze pora na potrzeby "naszej rzeczywistosci" stworzyc indeks Stelli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie spotkałem lotniska gdzie było cokolwiek taniego Cierpliwie czekam na info od kolegi, w temacie tej Malezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie spotkałem lotniska gdzie było cokolwiek taniego Cierpliwie czekam na info od kolegi, w temacie tej Malezji Między tanie, znosnie, drogo i ceny na Camp Nou, hot dog w stylu ikea za 8 euro sie nie miesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 rozumiem Dzięki za info, bo w Danii to byłem tylko na Bornholm i to promem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 rozumiem Dzięki za info, bo w Danii to byłem tylko na Bornholm i to promem Zdecydowanie wolalbym byc na Bornholmie niz na kopenhaskim lotnisku w ramach przesiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...niestety byla bo juz promocji takowej niema Teraz kosztuje prawie 5tys koron wiec jednak poszukam w pl:). Guzu co do cen w dani to masz racje sa obledne gdy sie ma wyplate w pln...Jak sie tu mieszka i zarabia w koronach to jest nawet znosnie, aczkolwiek w kopenhadze jest podobno jeszcze drozej, ja naszczescie mieszkam od niej jakies 400km:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...niestety byla bo juz promocji takowej niema Teraz kosztuje prawie 5tys koron wiec jednak poszukam w pl:). Guzu co do cen w dani to masz racje sa obledne gdy sie ma wyplate w pln...Jak sie tu mieszka i zarabia w koronach to jest nawet znosnie, aczkolwiek w kopenhadze jest podobno jeszcze drozej, ja naszczescie mieszkam od niej jakies 400km:) Jakbys szukal 4000 JDM w modelu 2014 to popatrz w dziale sprzedam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Podaj linka do Stelki za 350,00 EUR. Najlepiej w rozmiarze 4000. ta 3000 co ja sprzedawałeś , to tez przecież tam kupiona ( na nie byłą promocja i chyba po 350E były, potem za 399 i 449 ) Wiec wiesz dobrze ze są w takich cenach . na ''77'' była promo na 4000 pod koniec roku , a jak ktoś choć troche sie postara to kupi bez vtu , Fi w moritzie są teraz po 449E , a fe za 399E (Ja akurat bralem 2500 ) jedyny minus to brak polskiej gwary . Moritz prowadzi sprzedaz wysyłkową tylko trzeba do nich mejla napisać , ANGELSPORT MORITZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witajcie...no i narobilem ta malezja halsu a jednak jest jak mowicie, niewiem co mi sie ubzduralo ze malezja jednak japan...co nie zmienia faktu ze byla po 3000tys koron w ramach noworocznej promocji...dziwna ta promocja Korona duńska po jakieś 57 groszy, a 3 000 tysięcy to jest 3 000 000 (trzy miliony) koron, czyli na nasze to 1 710 000 zł . Nie tanio i już rozumiem, co Guzu miał na mysli, mówiąc że Dania droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 ta 3000 co ja sprzedawałeś , to tez przecież tam kupiona ( na nie byłą promocja i chyba po 350E były, potem za 399 i 449 ) Wiec wiesz dobrze ze są w takich cenach . na ''77'' była promo na 4000 pod koniec roku , a jak ktoś choć troche sie postara to kupi bez vtu , Fi w moritzie są teraz po 449E , a fe za 399E (Ja akurat bralem 2500 ) jedyny minus to brak polskiej gwary . Moritz prowadzi sprzedaz wysyłkową tylko trzeba do nich mejla napisać , ANGELSPORT MORITZ3000 nie kosztowała 350 EUR. 3000 i 4000 FE nie mają.Nigdzie nie widziałem Stelki 2014 po 350,00 EUR. Po 400 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 W Danii nasi rodacy mają ponadto straszne kłopoty z pisownią. Strasznie się to czyta, nawet gdyby ta Stella kosztowała 500 PLN. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 "Problemem" nie jest cena.Problemem jest MALEZJA.z ta malezją to jakaś naciagana historia , nawet nie bralem tego pod uwagę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ta,na allegro była nawet za 1250,00zł nowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ta,na allegro była nawet za 1250,00zł nowa Tiaa, tylko brać .Wtopa na całego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Była fe i fi po 1250 nowe, ktoś kupił a po paru dniach wystawił negatywa z komentarzem "zero kasy i zero towaru" ,bo była okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Była fe i fi po 1250 nowe, ktoś kupił a po paru dniach wystawił negatywa z komentarzem "zero kasy i zero towaru" ,bo była okazja Czyli jednak oszust trafił jelenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) W Danii nasi rodacy mają ponadto straszne kłopoty z pisownią. Strasznie się to czyta, nawet gdyby ta Stella kosztowała 500 PLN.Wiec nie czytaj:) Tak nawiase mowiac patrzac na ilosc postow a ma Pan az 3 w kazdym z nich jest jakas negatywna nutka. Taki zyciowy pesymista? Jestesmy tu po to by porozmawiac sobie na luzie czy szukac swoich bledow? Jak bym chcial porozmawiac o pisowni to bym sie zarejestrowal na forum polonistycznym a to o ile mi wiadowo jest forum wedkarskie. tyle w temacie "Pana hejta". Zycze toszke lzejszego podejscia do zycia i zmiany palety barw z szarosci na kolorowa. Pozdrawia brzydko piszacy Darek z zagranicy. Edytowane 14 Lutego 2015 przez daroo2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Darek. Nie masz racji.. Poprawne pisanie to wyraz szacunku dla kolegów czytających to forum.. Przecież wystarczy trochę wolniej...przeczytać na koniec...i gitarra Pozdrawiam Sławek z "miasta bezprawia" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Cześć, co jakiś czas niestety to samo , prośba do Polaków, żeby po polsku pisali i wielkie zdziwienie A po co to komu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jak prezydent kraju pisze "w bulu i nadzieji" to co się będą obywatele wysilać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Szukajmy innych autorytetów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi