kokosz77 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witajcieczy ktos z was mial stycznosc z tymi kijami , ja osobiscie macalem ten drugi na targach , i zrobil na mnie swietne wrazenie , moze ktos go uzytkuje i moze cos opisac jak sobie radzi z glowka 5 g.Ten pierwszy to kij chyba z 2012 roku u na nie do dostania , a moze ktos ma i moze cos o nim napisac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam Ponawiam pytanie, czy ktoś może coś więcej napisać o kijku daiwa gekkabijin ul 0,5-5gram? interesuje mnie głównie jak kij pracuje z przynętami w tym przedziale wagowym oraz jak wyczuwalna jest praca mikro obrotówek oraz mini woblerków.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jest dostępny ale z oferty Szkockiej Daiwy. Trzeba pytać w sklepach co sporo Daiwą handlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolego posiadam daiwe do 5g i faktycznie jest to kijek do dlubania okoni, łowię ogólnie tylko i wyłącznie na przynęty gumowe pełen komfort jest przy 1-3g plus kajtek 2 cale, przy główce 5-6 gram szczyt leży, brania czuć ale już sie łowi bez komfortu.Co do mocy?? Brak zupełny brak szczupak 50 robi na kijku wrażenie. Szybki cięty, nie ma mowy o gubieniu okoni. Czułość rewelacja, w porównaniu do kongera mikrosa o tych samych parametrach,daiwa ma mniejszy zapas mocy i tylko według mnie to jedna jedyna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi