PaNeK Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Eksponujcie jak możecie te większe okonie w obu rękach lub nie za pyszczek, na tym 2 zdjęciu ten okoń wygląda jak by mu ktoś pyszczek lewarkiem rozciągał, trudno mi uwierzyć że po takim kiełtaniu tego kruchego pyszczka, pasiak wraca do wody bez uszczerbku na zdrowiu. ps. Okoń piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja na szybko rozpisałem to na tablicy.... http://pspborzechowo.republika.pl/grafika02/foto_piwnice/fiz yka001.jpg proszę JAŚNIEJ, najlepiej wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 proszę JAŚNIEJ, najlepiej wprost No ale co tam tlumaczyc, toz to na biologi w podstawowce sie uczylo. Tam jest jasno i wyraznie pokazany schemat budowy kosca i prosty rys narzadow.Wiec sobie mozemy sami odpowiedziec jak najlepiej trzymac rybe:) p.s. Stawiam piwo duze temu kto tak jak okonie chwyci golymi rekami szczupaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
Eksponujcie jak możecie te większe okonie w obu rękach lub nie za pyszczek,
na tym 2 zdjęciu ten okoń wygląda jak by mu ktoś pyszczek lewarkiem rozciągał,
trudno mi uwierzyć że po takim kiełtaniu tego kruchego pyszczka, pasiak wraca do wody bez uszczerbku na zdrowiu.
ps. Okoń piękny
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi