woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zrobiłem więcej tych klasycznych, ale nie wyszły mi nie pracują, obraca je w koło :/ nie wiem co zrobiłem nie tak.. już poszły do utylizacji i będą na nowe.Notes i długopis.Podstawowe narzędzia przy konstruowaniu przynęt. Łatwiej wtedy o analizę przyczyn powodzenia (lub nie) konstrukcji. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zgadzam sie Janusz drut prosty, ołów też byl dobrze ułożony, nacięcie na ster również proste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 siemanko, jeden z użytkowników pytał się, jak zrobić nacięcie na ster. Na szybko pokaże jak ja to wykonuje 1. Materiały: brzeszczot, pilnik iglak (płaski), klej epoksydowy dwuskładnikowy oraz stery 2. Wobler po lakierowaniu3. Wykonujemy nacięcie brzeszczotem4. Następnie poprawiamy pilnikiem5. Mieszamy dokładnie klej, rozprowadzamy i umieszczamy ster, pozostawiamy na wyschnięcia i gotowe Może się komuś przyda a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zrobiłem jakieś tam boleniówki, czekaja na testy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jeszcze kilka klasycznych oraz trzy na klenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 :| 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Niby żabki, classico i orzeszki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie wiem czy kogoś to interesuje, ale sobie wrzuce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Przejrzałem Twój wątek i jest kilka naprawdę fajnych woblerków. Najfajniejsze moim zdaniem są te z postu nr 33. Może po części dlatego, że wskoczyłeś tam w jeden korpus i w jeden styl. I to byłaby chyba odpowiednia droga - powielać dany model, robić notatki i kombinować z nim aż wyjdzie zgodny z oczekiwaniami.W jaki sposób tworzysz korpusy? Tzn chodzi mi o sam początek - jak uzyskujesz kształty, z czego je robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 W jaki sposób tworzysz korpusy? Tzn chodzi mi o sam początek - jak uzyskujesz kształty, z czego je robisz?Kształt czasem sobie odrysuje od szablonu, a tak to biore kawałek balsy, skalpel i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) A te z postu #33 to nie przekraczają 4cm i grubość około 5-6mm I zapomniałem napisać: dziękuje za miłe słowa Edytowane 2 Października 2015 przez Santiago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kształt czasem sobie odrysuje od szablonu, a tak to biore kawałek balsy, skalpel i ogień Luz w tworzeniu też jest niezły, ale mimo wszystko kształty lepiej sobie zawsze odrysować z szablonu. Łatwiej o powtarzalność i jakieś wnioski końcowe.Powodzenia z następnymi. Grunt to działać i do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Czekają na testy Edytowane 16 Października 2015 przez Santiago 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Yo, coś tam się zrobiło.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Widze ze pstragowa bizuteria kroluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Widze ze pstragowa bizuteria kroluje Się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 O proszę twórca z mojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 O proszę twórca z mojego miasta Hahaha do twórcy mi bardzoooooooooooo daleko..A ja nie wiedziałem, że jest w Krośnie osoba która zajmuje się rodbuldingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zajmuje się to dużo powiedziane. Co najwyżej próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zajmuje się to dużo powiedziane. Co najwyżej próbuje Jak przeglądam Twój wątek to twierdze, że są zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi