Skocz do zawartości

Hand Made by Santiago

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha do twórcy mi bardzoooooooooooo daleko..

(...)

Oj tam, oj tam. Spełniasz warunki. Status masz już właściwy :)

Edyt:

Remek kazał, więc piszę:

"(...) napiszcie w wątku gratulatjons   :) "

Gratulatjons  :D

Edytowane przez woblery z Bielska

Oj tam, oj tam. Spełniasz warunki. Status masz już właściwy :)

Edyt:

Remek kazał, więc piszę:

"(...) napiszcie w wątku gratulatjons   :) "

Gratulatjons  :D

Łooooo jestem w szoku! Bardzo fajnie, dzięki Panowie  B)

Coś tam nowego wydłubałem, jak ustawie narybek nad wodą to pokaże tylko trzeba wyzdrowieć  :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Specjalistą w drewienku nie jestem ( w pierzu siedzę  :D  ) ale jestem pod wrażeniem tempa  w jakim doszedłeś do obecnego wyglądu swoich przynęt. Najbardziej przemawia do mnie pstrągowa biżuteria z 55 postu  :P  wszelakie "ciapate" to styl jaki lubię, a białe gdzieś czytałem że bardzo łowne w określonych warunkach.  

• Like 1

Specjalistą w drewienku nie jestem ( w pierzu siedzę  :D  ) ale jestem pod wrażeniem tempa  w jakim doszedłeś do obecnego wyglądu swoich przynęt. Najbardziej przemawia do mnie pstrągowa biżuteria z 55 postu  :P  wszelakie "ciapate" to styl jaki lubię, a białe gdzieś czytałem że bardzo łowne w określonych warunkach.  

Zima jest to trzeba coś dłubać :D a czy będą łowne to się okaże, ale mam taką nadzieje :)

Pękate mikrusy z jajem będą kosić :)

Jeszcze nic nie było testowane bo nie opłaciłem haraczu na ten rok i woda troche wyższa..Jak będą pracować tak jak lubie to i połowią :D

• 1 miesiąc temu...