woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Hahaha do twórcy mi bardzoooooooooooo daleko..(...)Oj tam, oj tam. Spełniasz warunki. Status masz już właściwy Edyt:Remek kazał, więc piszę: "(...) napiszcie w wątku gratulatjons " Gratulatjons Edytowane 5 Grudnia 2015 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Oj tam, oj tam. Spełniasz warunki. Status masz już właściwy Edyt:Remek kazał, więc piszę: "(...) napiszcie w wątku gratulatjons " Gratulatjons Łooooo jestem w szoku! Bardzo fajnie, dzięki Panowie Coś tam nowego wydłubałem, jak ustawie narybek nad wodą to pokaże tylko trzeba wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dziś testowane.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Takie coś pobazgrałem.. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Santiago 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ciekawe .... z chęcią kiedyś zobaczę je nad wodą w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ciekawe .... z chęcią kiedyś zobaczę je nad wodą w akcjiTe są jeszcze nietestowane.. ale nie ma problemu Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wizualnie fajne... może to być ciekawa alternatywa dla salmo minnow 5 f na San do łowienia na płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wizualnie fajne... może to być ciekawa alternatywa dla salmo minnow 5 f na San do łowienia na płytkoDzięki za miłe słowo właśnie chciałbym je wytestować na Sanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Z tym żadnego problemu nie będzie chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Już widzę te pstrągi, które będą ,,walić,, w Wisłoce na te cukierki... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez TomeKogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Z myślą o pstrągach na Sanie.Długość 4cm, waga z kotwicami będzie około 1g. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Już widzę te pstrągi, które będą ,,walić,, w Wisłoce na te cukierki... Wrócisz to przejdą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Takie coś pobazgrałem.. Fajne, szczegolnie te biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajne, szczegolnie te biale Dzięki mam nadzieje, że się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jeszcze szukasz, ale coraz ciekawiej. W tej partyjce 4cm z kilku postów powyżej masz sporo materiału do dalszych kombinacji, a zobaczysz, ze wyjdą jeszcze ciekawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeszcze szukasz, ale coraz ciekawiej. W tej partyjce 4cm z kilku postów powyżej masz sporo materiału do dalszych kombinacji, a zobaczysz, ze wyjdą jeszcze ciekawsze.Dzięki kolego! Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Pierwsza część.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Specjalistą w drewienku nie jestem ( w pierzu siedzę ) ale jestem pod wrażeniem tempa w jakim doszedłeś do obecnego wyglądu swoich przynęt. Najbardziej przemawia do mnie pstrągowa biżuteria z 55 postu wszelakie "ciapate" to styl jaki lubię, a białe gdzieś czytałem że bardzo łowne w określonych warunkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Pękate mikrusy z jajem będą kosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Specjalistą w drewienku nie jestem ( w pierzu siedzę ) ale jestem pod wrażeniem tempa w jakim doszedłeś do obecnego wyglądu swoich przynęt. Najbardziej przemawia do mnie pstrągowa biżuteria z 55 postu wszelakie "ciapate" to styl jaki lubię, a białe gdzieś czytałem że bardzo łowne w określonych warunkach. Zima jest to trzeba coś dłubać a czy będą łowne to się okaże, ale mam taką nadzieje Pękate mikrusy z jajem będą kosić Jeszcze nic nie było testowane bo nie opłaciłem haraczu na ten rok i woda troche wyższa..Jak będą pracować tak jak lubie to i połowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Next part.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kleniowe orzeszki i pod Bolesława, jeszcze stery.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Fajne te orzeszki 20mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Fajne te orzeszki 20mm??Fajnie, że się podobają, mam nadzieje że połowią jakiś narybek, długość 20-25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi