demowsky Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wyłowione z poczty od ~jaceen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dobrze widze, czyżby klenior połakomił się na nocnego duszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dobrze widze, czyżby klenior połakomił się na nocnego duszka ?Dokładnie tak Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Paprane na szybko.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Coś się opuszczasz Stu lat i więcej wolnego czasu na realizację pasji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Kolega Piotr się nie opuszcza Jak wam zapoda seryjką to wszystkim oczy na wierzch wyjdą Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udało mi się okleić szmatą dwa woblery, pomalowane na szybko.. Próbowałem oklejać następne woblery, jednak już mi to nie chciało wyjść Problem mam z materiałem przy przednim i tylnym oczku na grzbiecie. Nie chce mi się materiał skleić oraz tkanina się rozwarstwia.. Może ktoś kto częściej okleja materiałem coś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Boleniowe 50 mm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Taką bolenióweczkę to Ci wszystko może wsunąć malowane ręcznie oczy pasują do nich idealnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Taką bolenióweczkę to Ci wszystko może wsunąć malowane ręcznie oczy pasują do nich idealnie.Mam nadzieje, że jakiś kleń też ją zassie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Udało mi się okleić szmatą dwa woblery, pomalowane na szybko.. Próbowałem oklejać następne woblery, jednak już mi to nie chciało wyjść Problem mam z materiałem przy przednim i tylnym oczku na grzbiecie. Nie chce mi się materiał skleić oraz tkanina się rozwarstwia.. Może ktoś kto częściej okleja materiałem coś doradzi ? Witam Jak sobie zerkniesz w mój wątek to tam masz o oklejaniu...http://jerkbait.pl/topic/85531-erka/ "W pozostałych dwóch musze wkleić jeszcze raz ster bo jest krzywo - wydaje się, że jest prosto a później okazuje się lipa" Nie wyrywaj steru,lecz go podszlifuj...czy obetnij... Pozdrawiam - Romek Edytowane 29 Stycznia 2017 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dzięki Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Boleniówki 1wsza klasa. Kleniozaur także nie pogardzi:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Boleniówki 1wsza klasa. Kleniozaur także nie pogardzi:)Dzięki Musze wybrać się nad wodę ustawić a trochę tego mam Dziś znalazłem kawałek wody gdzie nie ma lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jeszcze takie 5cm i mniejsze 4cm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 6 cm i 5 cm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAĆKO21 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fajna robota:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fajna robota:)Dzięki, miały być malowane aero ale coś mi się z nim podziało i nie chce malować, więc pobazgrałem gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jeszcze takie 4 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Fajne te pstagowki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Oklejanie szmatą nie wychodzi za dobrze, ale na własny użytek wystraczy.Czekają na ustawke [emoji41] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pozdrawiam, Tomasz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Paprane na szybko i dlatego takie paskudne.. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jeszcze oklejanki. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi