patzaw26 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Paprane na szybko i dlatego takie paskudne..Pstrążek wyszedł bardzo przyzwoicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Może i popaprane na szybko, ale efekt fajny. Mi szczególnie w oko wpadła większa szczebelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Akwarela i akryle pędzlem [emoji90] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Te juz pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Te juz pikne Taa na pewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) nie jedną lale byś wyrwał na takiego "popaprańca" hahah Edytowane 10 Marca 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 A ja nadal twierdzę że pięknie wyglądające wobki są dla nas wędkarzy a nie dla ryb najlepsze są właśnie takie popaprańce i nie koniecznie muszą być ładne - praca się liczy ! a tak swoją drogą twoje są całkiem ładne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (...) najlepsze są właśnie takie popaprańce i nie koniecznie muszą być ładne - praca się liczy ! (...) A samochód to może być byle jak wyklepany, obity i pordzewiały, bo tylko silnik się liczy. Bez urazy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja lubię mieć ładne i łowne woblery w pudełku...jedno nie wyklucza drugiego a teraz jakaś moda na maksymalny minimalizm się zrodziła No ale każdy lubi co innego P.S. Fajne duchiii Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Bez urazy to nie ma co porównywać rzeczy przeznaczonej dla człowieka bo samochód raczej dla ryb nie jest Ryba nie rozróżnia czy woblerek jest malowany pędzlem, kredką czy tylko zwykłym zalakierowanym drewienkiem jeśli pracą i kolorem zwabia rybkę to zjada naszego wobka i wcale nie musi to być dzieło sztuki potwierdzam to tym że wielokrotnie byle jak wymalowanym woblerem najprościej jak się da łowiłem znacznie więcej ryb niż cudeńkami. Ale fakt muszę przyznać Ci rację na mnie też działa pięknie wykonany wabik i częściej zakładam go na agrafkę bo po prostu mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Qcyk każdy wędkarz lubi ładne woblery to działa na psychikę i pięknie wygląda w pudełku a do tego jak jeszcze łowi ryby to miód malina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 I jeszcze jedno strasznie mi się podobają wobki malowane pędzelkiem tylko ja nie mam do tego ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja lubię mieć ładne i łowne woblery w pudełku...jedno nie wyklucza drugiego a teraz jakaś moda na maksymalny minimalizm się zrodziła No ale każdy lubi co innego P.S. Fajne duchiii PozdrawiamJaki minimalizm?Folia aluminiowa z wygniataną łuską,3d oczy,folie holograficzne,brokaty,...pominąłem coś? Toż to biżuteria a nie woblery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dzięki. Fajnie, że się podobają. Miałem kilka razy tak, że na byle jak pomalowane woblery było dużo ryb Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Bardzo fajne te poprańce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Perełki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Fajne duszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Fajne:)Większy rozmiar i killer na szczupłego. Widzę brokat,ale nie widzę jego koloru.Doskonale komponuje się na takiej perle biały opalizujący na błękit...A jedna maleńka uwaga....zeszlifuj,zetnij te "rogi" na sterach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Widzę brokat,ale nie widzę jego koloru.Doskonale komponuje się na takiej perle biały opalizujący na błękit...A jedna maleńka uwaga....zeszlifuj,zetnij te "rogi" na sterach...Brokat jest koloru złotego.Tak na szybko je robiłem to nie chciało mi się dawać opalizacji. Zawsze robiłem to aerografem, ale kompresor mi się zepsuł.. Rogi na sterach zawsze usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Chodziło mi o te drobne wypustki które zostały po odcięciu z płytki...tutaj są... Wiem,że to drobiazg,ale nie wiem dlaczego,od razu rzuca mi się w oko... hahahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Chodziło mi o te drobne wypustki które zostały po odcięciu z płytki...tutaj są... Wiem,że to drobiazg,ale nie wiem dlaczego,od razu rzuca mi się w oko... hahahaahaChyba takie zboczenie zawodowe,ja mam tak samo zaraz mnie to drażni i nawet będąc nad wodą jestem w stanie podszlifować koledze ster na szybko (kilka osób z tego forum już o tym wie) Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez LOLO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Chodziło mi o te drobne wypustki które zostały po odcięciu z płytki...tutaj są... Wiem,że to drobiazg,ale nie wiem dlaczego,od razu rzuca mi się w oko... hahahaahaWiem, wiem o co Romku Ci chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Piękne te twoje woblery jedziesz pięknie z produkcja pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Piękne te twoje woblery jedziesz pięknie z produkcja pozdrawiamPowoli działam bo na nowy sezon trzeba się uzbroić Niebawem coś wrzucę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi