Skocz do zawartości

Hand Made by Santiago

Rekomendowane odpowiedzi

Bez urazy to nie ma co porównywać rzeczy  przeznaczonej dla człowieka bo samochód raczej dla ryb nie jest :)  Ryba nie rozróżnia czy woblerek jest malowany pędzlem, kredką czy tylko zwykłym zalakierowanym drewienkiem :) jeśli pracą i kolorem zwabia rybkę to  zjada naszego wobka  i wcale nie musi to być dzieło sztuki :) potwierdzam to tym że wielokrotnie byle jak wymalowanym woblerem najprościej jak się da łowiłem znacznie więcej ryb niż cudeńkami. Ale fakt muszę przyznać Ci rację na mnie też działa pięknie wykonany wabik i częściej zakładam go na agrafkę bo po prostu mi się podoba :) 

• Like 1

Ja lubię mieć ładne i łowne woblery w pudełku...jedno nie wyklucza drugiego a teraz jakaś moda na maksymalny minimalizm się zrodziła :) No ale każdy lubi co innego ;)

P.S. Fajne duchiii :D

Pozdrawiam

Jaki minimalizm?

Folia aluminiowa z wygniataną łuską,3d oczy,folie holograficzne,brokaty,...pominąłem coś?

Toż to biżuteria a nie woblery...

• 4 tygodnie później...

Widzę brokat,ale nie widzę jego koloru.Doskonale komponuje się na takiej perle biały opalizujący na błękit...

A jedna maleńka uwaga....zeszlifuj,zetnij te "rogi" na sterach...

Brokat jest koloru złotego.

Tak na szybko je robiłem to nie chciało mi się dawać opalizacji. Zawsze robiłem to aerografem, ale kompresor mi się zepsuł..  :wacko:

Rogi na sterach zawsze usuwam :)

Chodziło mi o te drobne wypustki które zostały po odcięciu z płytki...tutaj są...

Wiem,że to drobiazg,ale nie wiem dlaczego,od razu rzuca mi się w oko... hahahaaha

Chyba takie zboczenie zawodowe,ja mam tak samo zaraz mnie to drażni i nawet będąc nad wodą jestem w stanie podszlifować koledze ster na szybko (kilka osób z tego forum już o tym wie) :P  :P  :P  :P

Edytowane przez LOLO
  • Like 3

• 6 miesięcy temu...