sdd_ Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Nie lubię robić tych pestek dr, ale jak łowią takie ryby to aż się chcę. Partyjka maluchów się robi dla Ciebie.Cześć Fajnie. Część dla Ciebie też już gotowa ,pozostałe czekają na stery. PozdrawiamSławek Edytowane 25 Stycznia 2018 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Tych pestek nie stosowałem ale rozmiar większe na moich łowiskach okazały się łowne:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dokładnie u mnie też, się sprawdzają a kolega tak tanio je sprzedaje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Tych pestek nie stosowałem ale rozmiar większe na moich łowiskach okazały się łowne:)Nie sądziłem, że Sławek połowi takie smoki na pestki Okazały się łowne, a nawet się nie pochwaliłeś zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Jeżeli to do mnie to wtedy nie wiedziałem, że to Twoje, musiałem posta zakładać żeby zidentyfikowali mi twórcę:)Z drugiej strony ja mało zdjęć robię, ale już wiem, że w tym sezonie to się pozmienia. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez zator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Super robota! Gratuluje.Od 2016 roku widać ekspresowy rozwój. W tym tempie zaczniesz niebawem żyć z woblerów Ja teraz nie strugam, ale swego czasu popełniłem dwie czy trzy partie wobków. Fajnie złowić coś na samodzielnie wykonaną przynętę.Gdzieś wcześniej było o kleju i pytałeś czym.Ja swoje stery wklejałem dwuskładnikowym przezroczystym Distalem. Wiąże dość szybko (kilka minut do godziny), a jak się coś zapaprze (ster, wobler, czy cokolwiek) to niewyschnięty klej można zmyć ciepłą wodą. Nawet na schnącym woblerze można to zrobić wacikiem do uszu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Super robota! Gratuluje.Od 2016 roku widać ekspresowy rozwój. W tym tempie zaczniesz niebawem żyć z woblerów Ja teraz nie strugam, ale swego czasu popełniłem dwie czy trzy partie wobków. Fajnie złowić coś na samodzielnie wykonaną przynętę.Gdzieś wcześniej było o kleju i pytałeś czym.Ja swoje stery wklejałem dwuskładnikowym przezroczystym Distalem. Wiąże dość szybko (kilka minut do godziny), a jak się coś zapaprze (ster, wobler, czy cokolwiek) to niewyschnięty klej można zmyć ciepłą wodą. Nawet na schnącym woblerze można to zrobić wacikiem do uszu. Żaden klej epoksydowy nie klei poliwęglanu. Jest wątek o klejach.Z moich doświadczeń - polecam kleje poliuretanowe.Ale kleje a nie lakiery.Lakier wpływa destrukcyjnie na poliwęglan. Jakie - każdy poliuretanowy, żeby tylko był bezbarwny. Nieważne co na tubce pisze - czy do obuwia, czy do tkanin. I zrobić próbę - dwa kawałki poliwęglanu skleić ze sobą. Po czasie wiązania kleju spróbować rozdzielić.I będzie jasne czy odpowiedni, czy nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Super robota! Gratuluje.Od 2016 roku widać ekspresowy rozwój. W tym tempie zaczniesz niebawem żyć z woblerów Ja teraz nie strugam, ale swego czasu popełniłem dwie czy trzy partie wobków. Fajnie złowić coś na samodzielnie wykonaną przynętę.Gdzieś wcześniej było o kleju i pytałeś czym.Ja swoje stery wklejałem dwuskładnikowym przezroczystym Distalem. Wiąże dość szybko (kilka minut do godziny), a jak się coś zapaprze (ster, wobler, czy cokolwiek) to niewyschnięty klej można zmyć ciepłą wodą. Nawet na schnącym woblerze można to zrobić wacikiem do uszu. Dzięki. Staram się jak mogę, chciałbym jeszcze dopracować malowanie pędzlem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Dzięki. Staram się jak mogę, chciałbym jeszcze dopracować malowanie pędzlem..Specem od malowania pędzlem nie jestem ale wg mnie cieńsze warstwy farby, bardziej transparentne (kilka malowanych ręcznie "popełniłem" pierwszy by raczej paskudny) PozdrawiamSławek Edytowane 28 Stycznia 2018 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kiełbiki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Świetnie wyglądają.... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Bardzo ładne chce jednego;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ooo kurde zajebioza ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Mega.Wyszły elegancko ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie ma to jak kiełbie we łbie... Super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dzięki, starałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Konkretne dzieło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jeszcze taki secik: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ładne sztuki. Podoba mnie się to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kiełbik dr. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ładny wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ładny wobek Starałem się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Żona się dowiedziala, że wydalem pieniądze na woblery. Nie była zadowolona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Żona się dowiedziala, że wydalem pieniądze na woblery. Nie była zadowolona..... Jutro nie będzie o tym pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Żona się dowiedziala, że wydalem pieniądze na woblery. Nie była zadowolona..... Trzeba ją dobrze zadowolić, to na pewno będzie dobrze Fajne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi