Mareckii Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Piotrek, tak przypakiem nie zapomnij wziąść swoich "cukierasków" kiedy będziesz wybierał się w moje strony. Dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Aero na szybko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Może i na szybko, ale bardzo estetycznie i kolorki fajne. Te z kropkami to imitacje minoga? Fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Może i na szybko, ale bardzo estetycznie i kolorki fajne. Te z kropkami to imitacje minoga? Fajne Minogi mam zamiar zrobić. A te kropki to tak sobie zrobiłem bo mi coś brakowało ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jaka długość tych wobkow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jaka długość tych wobkow?6, 4 i 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zarbiste, poprosze jednego na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zarbiste, poprosze jednego na testy Dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jakos sie dogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Fajne bąbelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Podoba mnie się wykończenie tzn. nie ma na ogonach za dużo lakieru. Pewnie w trakcie lakierowania oczka są systematycznie czyszczone?!To wcześniejsze malowanie bez aero jednak bardziej charakterne. Edytowane 15 Marca 2018 przez guma87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Na pierwszy rzut oka wygląda powinien się nadać nawet na brzanę. Ciężkie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Podoba mnie się wykończenie tzn. nie ma na ogonach za dużo lakieru. Pewnie w trakcie lakierowania oczka są systematycznie czyszczone?!To wcześniejsze malowanie bez aero jednak bardziej charakterne. Dzięki. Po każdej warstwie lakieru czyszczę oczka, bo nie lubię jak na ogonkach zbiera się nadmiar lakieru. Na pierwszy rzut oka wygląda powinien się nadać nawet na brzanę. Ciężkie są? Siódemki 3.5g Fajne bąbelki Wzorowałem się na Twoich bo mi się bardzo podobają Szóstki 3g Dr może koło 2g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) A ja odgapie kolory ???? Edytowane 15 Marca 2018 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Podobne też chyba trochę do tych OLX czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Ale jak 7? mowa o tych bąbelkach do steru sdr? Edytowane 15 Marca 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A dobra widzę 2 gr mają ważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ale jak 7? mowa o tych bąbelkach do steru sdr?Bąbelki mają niecałe 3 g bez kotwic, a długość to 30 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Faktycznie bąbelki fajne! Zresztą te Bencurowe też! Natomiast, mnie cały czas grzeją te twoje białaski! I 4 i 7! Mają coś w sobie! Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Faktycznie bąbelki fajne! Zresztą te Bencurowe też! Natomiast, mnie cały czas grzeją te twoje białaski! I 4 i 7! Mają coś w sobie! Pozdrawiam Duszki już połowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Duszki już połowiły No ba! Nie widzę tego inaczej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Duszki już połowiły No ba!Nie widzę tego inaczej! Kiedyś jak zaczynałem łowić to kolega dał mi właśnie duszka i powiedział, że sprawdza się na każdej wodzie. Trochę nie chciało mi się w to wierzyć, ale jak poszedłem łowić i na wodzie kryształ złowiłem swoje pierwsze klenie to zmieniłem zdanie. Natomiast na wysokiej brudnej wodzie udało się złowić pstrąga 43 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo ciekawe bączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi