grzesiekre Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Bardzo często białe woblery(zresztą tyczy się to chyba wszystkich białych przynęt ) są skuteczniejsze niż wszystko inne co się ma w pudełkach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Podoba mnie się wykończenie tzn. nie ma na ogonach za dużo lakieru. Pewnie w trakcie lakierowania oczka są systematycznie czyszczone?!To wcześniejsze malowanie bez aero jednak bardziej charakterne.Dokładnie ,oprócz czyszczenia oczek można sobie pomóc wieszając drucik na ogonie ,lakier spływa i nie robi się charakterystyczny nadlew lakieru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No nie, na Fejsie już są fotki tych bączków ze sterami a tutaj trzeba czekać i czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No nie, na Fejsie już są fotki tych bączków ze sterami a tutaj trzeba czekać i czekać Aaa już nie będę pokazywał znowu tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ciekawy wątek zawierający bardzo ładne przynęty, koniecznie trzeba będzie obserwować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj chwilę na moim ciurku sprawdzić czy coś się ruszyło pomachałem trochę tym zielonym bobrokiem od Ciebie i skusił kilka glutów, w tym jednego gruszego ps. zabieram się za kiełże, niebawem wyślę pakunek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj chwilę na moim ciurku sprawdzić czy coś się ruszyło pomachałem trochę tym zielonym bobrokiem od Ciebie i skusił kilka glutów, w tym jednego gruszego ps. zabieram się za kiełże, niebawem wyślę pakunek. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W końcu udało mi się "zwodować" kilka Twoich woblerów Wiślane, opaskowe okonie je polubiły, był też ładny kleń niestety spiął się pod nogami. Dzięki jeszcze raz Piotr, niebawem się zrewanżuję, pozdrawiam ! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W końcu udało mi się "zwodować" kilka Twoich woblerów Wiślane, opaskowe okonie je polubiły, był też ładny kleń niestety spiął się pod nogami. Dzięki jeszcze raz Piotr, niebawem się zrewanżuję, pozdrawiam ! Bardzo miła informacja Dzięki za zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bezstery będą,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bezstery będą,,?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Wieżyczki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Jenga ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Jenga ? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Pokaż koniecznie co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Pokaż koniecznie co z tego wyjdzie. Pstrągóweczki 7 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 No wreszcie coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 No wreszcie coś się dzieje Brak czasu nie tak jak poprzedniej zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKolego zdradzisz czym albo jak nacinasz otworek pod ster ? Zawsze mam problem z takimi . A woblerki świetne kolega struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Kolego zdradzisz czym albo jak nacinasz otworek pod ster ? Zawsze mam problem z takimi . A woblerki świetne kolega struga Powiem Ci, że nie zrobiłem nacięcia na ster wcześniej i później strasznie się męczyłem żeby ich nie zniszczyć.. A nacinam sobie najpierw małym brzeszczotem a później poprawiam sobie piłką do wyrzynarki. Teraz mam mało czasu na struganie, ale powoli coś działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ciekawe kiedy ja to skończę ? [emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Pozwolę sobie tak bezczelnie zapytać, tak po protu bez obciążenia, czy przed tym etapem ? Zrobiłem już sporo woblerów, ale nigdy bez obciążenia : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Pozwolę sobie tak bezczelnie zapytać, tak po protu bez obciążenia, czy przed tym etapem ? Zrobiłem już sporo woblerów, ale nigdy bez obciążenia : )) Czekają na bebechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi