LOLO Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dzięki za uznanie,ale pacząc na Twoje wobki chciał bym tak operować aerografem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dzięki za uznanie,ale pacząc na Twoje wobki chciał bym tak operować aerografem Fajnie, że się podoba. Tylko ostatnio aero mi cos nie chce psikać tak bym chcial, nie wiem czy ostatnio iglicy nie ugiąłem.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Spróbuj bardziej rozcieńczyć farbę, u mnie się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Trochę dziś wiało, ale udało się ustawić Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pikne Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pikne Panie Ocenisz na żywo czy to takie ładne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Boleniówki super Kleniowe baryłki na dwie kotwice też bardzo sympatycznie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Boleniówki super Kleniowe baryłki na dwie kotwice też bardzo sympatycznie się prezentują.Baryłki połowiły klenie i pstrągi. Szczupaki też go lubią Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Twoje mikrusy sprawdziły się mi na okoniach, klenio-jaziach i niestety na "szczupaczkach obcinaczkach" także będzie trzeba uzupełnić na nowy sezon wiosenny Ps. Zaciekawił mnie poperek - jakieś info od Twórcy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Twoje mikrusy sprawdziły się mi na okoniach, klenio-jaziach i niestety na "szczupaczkach obcinaczkach" także będzie trzeba uzupełnić na nowy sezon wiosenny Ps. Zaciekawił mnie poperek - jakieś info od Twórcy ?Dostaniesz mikrusy Poperek z lipy około 35mm, fajnie chlapie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Skrobiemy Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Przed lakierem.. Pędzlem kompletnie nie umiem malować [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Co Pan gadasz? Dobre są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Co Pan gadasz? Dobre są Się okaże czy dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zajefajne malowanie. Osobiście najbardziej takie lubię, Polecam wypróbować jeszcze malowanie gąbką. pokombinuj na jakimś białym gładkim papierze. Możesz połączyć pędzel z gąbką i wiem że w Twoim wykonaniu będzie rewelacyjnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zajefajne malowanie. Osobiście najbardziej takie lubię, Polecam wypróbować jeszcze malowanie gąbką. pokombinuj na jakimś białym gładkim papierze. Możesz połączyć pędzel z gąbką i wiem że w Twoim wykonaniu będzie rewelacyjnie .Dzięki Irku Czasem też maluje gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Po lakierowaniu [emoji23] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zajebiste.Patent z przednim oczkiem interesujący. Testowałeś już pracę? Jestem bardzo ciekawy jak zamiatają. Może jakiś filmik...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zajebiste.Patent z przednim oczkiem interesujący. Testowałeś już pracę? Jestem bardzo ciekawy jak zamiatają. Może jakiś filmik...?Dzieki bardzo! Jeszcze nie testowane więc nie wiem czy będą zamiatać Jak będą pracować to wstawie film, a jak nie to pójdą do utylizacji Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Z tych trzech najbardziej jestem zadowolony.W pozostałych dwóch musze wkleić jeszcze raz ster bo jest krzywo - wydaje się, że jest prosto a później okazuje się lipa :/ Nie nagrałem pracy woblera bo jakoś mi było niewygodnie, ale musze nagrac i wrzucić bo jestem ciekaw co o tym myślicie. [emoji55] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Faktycznie patent z przednim oczkiem oryginalny, jeszcze u nikogo nie widziałem takiego rozwiązania. Ciekawe czy przy grubym zwierzu się nie odkształca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Faktycznie patent z przednim oczkiem oryginalny, jeszcze u nikogo nie widziałem takiego rozwiązania. Ciekawe czy przy grubym zwierzu się nie odkształca ?Zrobiłem tak pierwszy raz, ale wydaje mi się, że na większej rybie może to być złe rozwiązanie Musze to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dłubanina.. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dla mnie na San na zimę poproszę twichbaity 5 cm kolory naturalne najlepiej plywalnosc neutralna o małym zanurzeniu do 0.5 metra A na lato power proszę wystruga na okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dla mnie na San na zimę poproszę twichbaity 5 cm kolory naturalne najlepiej plywalnosc neutralna o małym zanurzeniu do 0.5 metra A na lato power proszę wystruga na okonie Postaram się coś wyprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi