godski Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Skopiowane z innego forum. http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/9-forum-ogolne/113579-znaleziono-wedke-mechelinki Odzyskałem na chwilę wiarę w ludzi... . Edytowane 14 Lutego 2015 przez godski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Ja mam Beast Mastera 2,4m do 50g z Exage 4000, który spędził 2 lata na dnie jeziora. Kołowrotek po wizycie u forumowego kolegi Łukasza, przesmarowaniu i wymianie jednego łożyska śmiga aż miło (wizualnie troszkę gorzej). Wędka nie została nawet do końca wyczyszczona, popekał troszkę korek (w niewielkim stopniu) ale łowi szczupaki aż miło PozdrawiamM Edytowane 15 Lutego 2015 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Kurcze piękna postawa,rzeczywiście wiara w ludzi wraca.Trzeba też przyznać że Abu dał radę co prawda morze nie zasłone ale zawsze to solanka a wygląda super. Edytowane 15 Lutego 2015 przez pacek222 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Teraz czas na kolegę BOB1 i alphasa 150, aby skomparować z toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Postawa godna naśladowania.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na prawdę ciężko w to uwierzyć, że to wszystko będzie śmigać po takiej kąpieli ;] A kolega - znalazca - wielki Szacunek. Wyobrażam sobie minę właściciela sprzętu gdy przeczytał temat założony przez znalazcę ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 No.... to jak wygrana na loterii. ... jednak abu rządzi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 cos takiego wygrzebałem, stella po 3 latach w wodzie morskiej:https://mulinete.wordpress.com/2012/05/24/a-mai-cazut-o-stea/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Skopiowane z innego forum. http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/9-forum-ogolne/113579-znaleziono-wedke-mechelinki Odzyskałem na chwilę wiarę w ludzi... .Ja też!!! Choć oczywiście bez żadnego namysłu zrobiłbym tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi