Skocz do zawartości

Przynety boleniowe-jak by to nazwac?wałek?

Tomek TJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!moze ktoś ma ochotę odkupic SWOJE przynety boleniowe.Bo chyba nasz kolega Suchy498 alias Perch urządził sobie stoisko na m.pl Wszedlem na m.pl giełda i co widzę swój wobek taki oliwkowy mojej roboty(nie to żebym komukolwiek wypominał wobka lub dwa ,bo jak robie to serie 50szt).Suchy498 trzeba było powiedziec że potrzebujesz przynęt i to najlepiej w wysokich nominałach :lol: hehehehe.Chciałeś jeszcze kleniowe itd,mam nadziej że nie bedziesz ich sprzedawał na tym forum bo to już by było przegięcie.Jak dostałeś za dużo mogłeś wysłac Pirani,jego chłopaki są pewnie bardziej w potrzebie.Tak sie nie robi

Masakra. Dlatego jestem ZDECYDOWANYM WROGIEM dawania komukolwiek czegokolwiek za darmo.

Gówniarz powinien teraz własnoręcznie wystrugać woblery i je Tobie odesłać.

Mój ojciec używał czasami słowa HONOR. Czy dzisiejsi ojcowie już tego słowa zupełnie nie używają??

Chłopaki, wiem jak to wygląda ale musiałem sprzedać swój kijek na rzeke do łowienia kleni/jazi/boleni z powodów rodzinnych. (potrzebna była kasa na pewien cel, a ja wole pomóc rodzinie niż chwalić się jaki to mam sprzęt. Dlatego napisałem w pierwszej kolejności ze wymienię ale nie każdy ma interesujące mnie przynęty szczupakowe.

Dobre:lol: Pomocnik :lol: Tak że chłopaki,ja też mam rodzine i z tego powodu potrzebuję XLS-a tak 2,75m do 25gr bo swojego sprzedałem ,jakis młynek (nic ponizej stelli i najlepiej z gwarancją i może kilkaset wobków)a potem alledrogo B)

Jak nie wierzysz to co mam wstawić tu skan zadłużenia babci? Nie zrobie tego...

Wg mnie to przegięcie pały :angry: Sam wysłałem mu kilka przynęt, bo zrobiło mi się żal chłopaka... Myślałem, że to chłopak z niezbyt zamożnej rodziny, z pasją do wędkarstwa, którego nie stać nawet na kilka boleniowych gum i skrobie każdy grosz, żeby mieć czym łowić.

Uważam, że żadne tłumaczenie nic tu nie zmieni kolego Suchy. U mnie jesteś spalony

Kiedyś Presso po paru dniach, teraz przynęty i kijek... oj życie nie jest łatwe.

Może sprzedaż kija faktycznie ma pomóc ale co Ci da wymiana ?

Jeśli jesteś taki fair paly to napisz, że sprzedaż tylko przynęty nie prezenty a zamienisz prezenty wten byłoby wporządku a tak, mało kto się wymieniac to sobie sprzedaż a kasa jakoś tam wróci.

ściema Perchów ściema, kombinowałeś już kiedyś ze mną też zresztą, dałeś ciała.

Ma chłopak wyobraźnie,już wmieszał babcie w przynęty boleniowe :lol: a bóg wie jaką ma liczną rodzine B) więc lepiej bierzcie sie za struganie chłopaki i zasypiemy go woblerami itd. A teraz to tak by pasowało wysłac ze 100 jerków bo babcia znowu dzwoniła do Provident-a :mellow:

Jeszcze wczoraj chciałeś brać ode mnie Curado, jeśli uda Ci się sprzedać kija. Ale kupiec zrobił Cię w konia, jak pisałeś.

Lekko się pogubiłem.

Teraz to zabiłeś chłopaka do końca :mellow:

Gruby pojazd z Suchym498, zestaw szczupakowy też sprzedaj bo jutro mandat dostaniesz za jazde na gape.

Mój ojciec używał czasami słowa HONOR. Czy dzisiejsi ojcowie już tego słowa zupełnie nie używają??

Owszem Lasso... Najczęściej w zdaniu:

no synu, jak wpier#olisz takiemu i to po pół litra, to jest dopiero Honor :(

A Babcia? No cóż... nie wiem jakiego curado sprzedawał Kamil, ale pamiętaj Suchy (!)

Lewą rękę jej odjęło pod Monte Cassino, więc koniecznie 100, a nie 101... 200 a nie 201.

No i z wyższym przełożeniem, takim z 7:1, żeby się babcia nie zakręciła na amen.

Przekładnia mniej trwała, ale w razie czego dobre wnuczęta kupią nowy.

Dawno takiej bezczelności nie widziałem, przykro mi za chłopaków,

bo wiem jak to jest zaufać, wiem jak to jest dać się sfrajerować...

:angry: Złooo :unsure: