GIĘTY Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No i ja właśnie zmieniłem gunki na kamisori do 22g Jakie tematy u Ciebie ogarnia ten kamisori do 22g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Muszę zerknąć w takim razie na tego do 28gr, w 2 składzie ... chyba był taki ...Jeszcze chodzi mi po głowie Major Craft Basspara -632MH 189cm 7-28g ale nie mam możliwości go pomacać ani uzyskać żadnych informacji od użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) A ja najciezej macham 15g +4" i daje radę. Spokojnie do 20g obsłuży. Ostatnio nawet sliderem 36g trolowalem.i rzucalem:) za te pieniądze jest ok. Shigeki przy nim to kij od miotly Edytowane 5 Lipca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Szukam kijka który będzie mi ogarniał tematy od 20g do około 30g + guma i kogutki w takim przedziale, myślę że ten Kamisori do 28g będzie ok ale muszę go pomacać żeby się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrySeb Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Czyli piszecie że Kamisori lepsiejsze jak GUNKI? A ja właśnie chciałem sobie coś sprezentować z tej firmy ale widzę, że jak posiadam Kamisori do 28gr to raczej nie ma co szukać Z drugiej zaś strony polecam ten patyczek Kamisori do 28gr bo to na prawdę fajna wędeczka. A tutaj moja relacja o tym kijku:https://wedkuje.pl/n/mikado-kamisori/92786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czyli piszecie że Kamisori lepsiejsze jak GUNKI? A ja właśnie chciałem sobie coś sprezentować z tej firmy ale widzę, że jak posiadam Kamisori do 28gr to raczej nie ma co szukać Z drugiej zaś strony polecam ten patyczek Kamisori do 28gr bo to na prawdę fajna wędeczka. A tutaj moja relacja o tym kijku:https://wedkuje.pl/n/mikado-kamisori/92786Jeżeli o mnie chodzi to wcale nie twierdzę że Mikado jest lepsze od Gunki lecz zasugerowałem tylko koledze żeby przed zakupem spróbował pomacać te patyki zanim podejmie decyzję o zakupie. Mikado Kamisori było tylko przykładem moich spostrzeżeń. Wszystkie te patyki są zupełnie inne. Ja kiedy pierwszy raz wziąłem do ręki moje Gunki Bushi 3-12g kupiłem je natychmiast i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Nie zmienia to faktu że sandaczowe Mikado Kamisori też mi leży w łapie. Wszystko zależy od tego czego oczekujemy i ile jesteśmy w stanie za to zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoo.sz Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Mianowicie kupilem dzis wedke gunki yurai 210 mh 5-25 ktos cos wiecej wie na ten temat kupilem spontanicznie pod szczupaka na lekko lowie z pontonu jakies osoby maja doswiadczenie z tym kijem z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek06 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 mam gunki yurai 210 10-35 używam go pod sandacze jak narazie to nie milem nic lepszego,a troszkę miłem kiji na sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć wpadł mi w oko kijek Gunki Yurai 1.90 do 20 gram. Ogarnie trochę więcej?? Chcę go kupić pod sandacza. Może ktoś użytkowa ten kij i podzieli się wrazeniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Moje Gunki Kaze jest opisane do 21 gr a pociągnie 26 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 No to fajnie jak dają radę. W takim razie trzeba będzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Gunki Yurai Cast XH+ 198cm 30-80gCzy ktoś łowi jak to pracuje i jak max ciągnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Gunki Plugin 190 i Gunki Warm-up o cw do 20 i 21g. Ma ktoś? Jaką pracę maja te kije? Bardziej fast czy moderate? Szukam jakiegoś uniwersału budżetowego. Co by polowic z opadu i blaszką rzucić. Jak z czułością w tych kijach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Łowi ktoś może wędką FINESSE GAME 240 cm, cw. 1.5-10 g? Jestem zainteresowany tym patykiem i jestem ciekawy czy sprawdzi się na rzekę na różne mikro przynęty w zestawie z plecionką? FINESSE GAME 2.40M 1.5-10G ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A jak wyżej tylko 210 i do 7g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Czy ktoś miał lub ma Reinbo Trout 200 cm 1-4 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jest nowa seria o nazwie SQUAD, jeśli ktoś był lub jest zadowolony z YURAI to te kije są właśnie dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Odkopuje trochę i też pytam o Gunki Reinbo Trout Area 200 do 4g. Ktoś mial to w ręce.jak to sie gnie? akcja opisana jako "regularna"co mi nie wiele mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Po pierwszych testach Reinbo mogę powiedzieć że cw jest opisane prawidłowo, główki od 0,5 g do 2 g i gumki 5 cm i jest ok,pod rybami 25-35 cm pracuje spoko, praktycznie żadnych spadów, ugięcie lekko za połowę kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ok. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dziś macałem SQUAD i YURAI w sklepie. Pierwszy do 14,5g a drugi do 10. YURAI wydaje się dużo szybszy, sztywniejszy i mocniejszy niż SQUAD. Po machnięciu gaśnie od razu, SQUAD nie co się buja po wymachu. Ale obydwa są na bank opisane za nisko. Myślę że i jeden i drugi pociągnie 20-25g i to spokojnie. Chyba zdecyduję się jednak na SQUAD boję się że z YURAI ryby będą spadać, za sztywny jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adic Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Cześć,chciałbym zapytać czy któryś z kolegów łowi na kijka Pezon & Michel Sting 180 2-7g? Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Cześć koledzy, Reklamował ktoś kije Gunki? Niestety, mój squad do 42g po prostu złamał się przy wyrzucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Reklamowałem Saburau bo lakier na wszystkich omotkach popękał. Sabuaru zabrali oddali nowego Yurai ale to nie ten sam kij więc sprzedałem. Trwało to koło 5 tygodni. Saburau Kaze do 12g wyszedł z dystrybucji. Tak się tłumaczyli i musiałem wziąć Yuraia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @kadi Mi już sensas powiedział, że zwrócą pieniądze, bo element szczytowy będzie dostępny najwcześniej po 29.06 we francji . Szkoda, fajny kij, ale niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi