Lechu76 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Reklamowałem Saburau bo lakier na wszystkich omotkach popękał. Sabuaru zabrali oddali nowego Yurai ale to nie ten sam kij więc sprzedałem. Trwało to koło 5 tygodni. Saburau Kaze do 12g wyszedł z dystrybucji. Tak się tłumaczyli i musiałem wziąć Yuraia...Taką samą informacje dostałem od firmy Gunki gdy złamała mi się szczytówka w Bushi do 7g na wędkę czekałem od pażdziernika,wczoraj odebrałem dopiero Yurai S do 10g po takim czasie byli łaskawi coś dać w zamian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Taką samą informacje dostałem od firmy Gunki gdy złamała mi się szczytówka w Bushi do 7g na wędkę czekałem od pażdziernika,wczoraj odebrałem dopiero Yurai S do 10g po takim czasie byli łaskawi coś dać w zamian.Te Yuraie to chyba jakaś kiepska seria. Mega przesztywnione i nawet ten S do 10g ciężko przechodzi w jakiekolwiek ugięcie. Dlatego to wciskają. Jak gadałem z przedstawicielem to mówił że dostanę Squada albo Yurai. Poszliśmy i obejrzałem oba kije. Powiedziałem mu że zdecydowanie Squad a i tak dali Yurai. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalenji84 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam szukam opinii na temat gunki reinbo 200cm do 5g czy to wklejka czy pusta szczytowka i czy nada się pod trok boczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 To pusta szczytówka, mam ale używam na małe obrotówki i główki 2-3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Połowiłem ostatnio więcej tym Gunki Reinbo 1.5-5g 200cm.Na początku denerwowała mnie mocno drgająca szczytówka ale po kilku godzinach idzie sie przyzwyczaić. Na rzekach używałem Mepps 00,0 oraz 1. Pod prąd z 1 już trochę ciężej. Tak samo z woblerami powyżej 5cm. Lipienie 30-45cm, pstrągi i dwie tęczówki 41 i około 45cm, do tego kilkadziesiąt okoni od 15 do 35cm i szczupak 65cm. Kij ugina się bardzo fajnie, ładnie pracuje już pod małymi rybami. Ugina się do samego dolnika. Uchwyt wg mnie jest znacznie za duży w porównaniu do końcówki wędki, wyglada to dość nieproporcjonalnie tym bardziej w tak chudziutkim blanku. Przelotka szczytowa pękła po tygodniu używania od nie wiem w sumie czego.Wg mnie wędka ma zakres 2g do 7g. Używam ją z Shimano Stradic CI4+ 1000HG, taki zestaw jest perfekcyjnie wyważony.Mimo używania plecionki nie zauważyłem spadów ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Witam,szukam info o Gunki streetfishing stripes drive s-210L 2,10 0,5-7g/ max 12. może ma już ktoś z tym kijem kontakt,w necie nie ma prawie nic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumsztyk Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam interesuje mnie wędka gunki stripes drive 2.40 0.5-7g czy wartą ją kupić lub jakaś alternatywa w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylmy Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Witam,szukam info o Gunki streetfishing stripes drive s-210L 2,10 0,5-7g/ max 12. może ma już ktoś z tym kijem kontakt,w necie nie ma prawie nic Pozdrawiam Cześć.Posiadam owy kijek jakieś 2 tygodnie, jest to mój pierwszy ultra lajt. Łowie na małe gumki przeważnie, czasem obrotówki i cykady. Dla mnie bomba, okoń 20 cm trzęsie kijem jak szalony, rzuty dość dalekie używam plecionki 06.Mam wrażenie że ryby się same łapią,każde pyknięcie czuć, gięcie szczytowe co nie każdemu pasuje. Jest to mój pierwszu UL więc nie mam porównania, ale dla mnie frajda jest mega zwłaszcza jak trafi się bestia 30 +. Pozdro.Sorki mój kij to finnese game s210l 0,5 - 7.0g Edytowane 26 Lipca 2021 przez Kylmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leleń Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Trochę czasu minęło.Może ktoś coś nt. Street fishing stripes drive jest już w stanie powiedzieć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Października 2021 przez Leleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljotnes Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 a może ktoś używa Finesse Game 228 do 10g czy da się tym połowić z czuciem na głowki 6-8g i na 6-8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leleń Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Gunki street fishing Stripes drive 205 1,5-12 Szybka szpada, powiedział bym ze bardziej na sandacze na lekko. Jak dla mnie na okonie za „twarda” pod opad. Ale bardzo ciekawy kijek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi