MichałM Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A na pyszczek jeszcze nie mam pomysłu kombinuje jak ta głowę zrobić żeby fajne wyglądała i na pewno będzie kilka różnych wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Z tak rozmieszczonym obciążeniem sprawdzałeś jego pracę? Ile ma cm oraz gram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tak były już testowane nad wodą i ładnie odchodzą na boki. Ta wersja ma 13cm, na gotowo wyjdzie ok. 65g i będzie wolno tonący.Mam jeszcze trochę korpusów 16cm w tym kształcie ale tam trochę przeliczyłem się z wagą bo poniżej 100g raczej się nie uda zejść a nie mam kija który to obsłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Masz już tego jerka na gotowo ?? Bo chętnie bym obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mam kilka sztuk po podkładach jeszcze tylko jakieś dodatki zostały do pryśnięcia aero ale na fotki trzeba będzie zaczekać bo dłuższy czas nie będzie mnie w domu Żeby nie było całkiem pusto to pokaże fotke z tego co przygotowuję Jak się ze wszystkim wyrobię do maja to będzie w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ponad 25 sztuk naliczyłem a ten w barwach narodowych to kto to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A w domu jeszcze z 10 leży tylko nie ma kiedy tego obrobic A ten w barwach narodowych to taki mój sweeper który powstał przypadkowo. Chciałem sobie zrobić jerka w kształcie cygara ale nie potrafilem mu nadać pracy to dorobiłem lotki takie jak są w sweeperze i teraz pięknie i szeroko odjeżdża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Rzeźbiarstwa ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Michał czego Twoje nie są tak zaokrąglone na krawędzi??? Oczywiście to moje upodobanie ale czego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie mam na to żadnej konkretnej odpowiedzi, tak sobie wymysliłem i już Ale przeglądając właśnie tego typu filmy sam się zastanawiałem czy tak nie zrobić, możliwe że udało by się dzięki temu urwać kilka gram co miałoby by znaczenie przy modelu 16cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A może trza by Michałowi zmienić status?? Chyba Mu się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Chyba jeszcze nie spełniam warunków regulaminowych na takie wyróżnienie Nie mniej miło mi że ktoś wyszedł z taką propozycją za co dziekuje i już samo to jest dla mnie wyróżnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Troszkę mało zdjęć zakończonych prac. Końcem lutego odbędzie się kolejna weryfikacja statusów, więc jeśli się odrobinę postarasz, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Czas wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Wielkość 11,5 cm, oczy będą w dwóch rozmiarach 10 i 12mm zobaczymy ktore fajniej wyjdą Edytowane 12 Października 2017 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Fajne rzeźby. szkoda że nie pokazujesz efektu końcowego częściej Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Prawde powiedziawszy to te rzeźby które pokazywałem wcześniej jeszcze nie doczekały się wykończenia i po prostu nie ma co pokazywać. Odkopałem zaczęte korpusy, robie małe inwestycje w warsztat i już teraz w miarę regularnie powinny się pokazywać wykończone przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 A dziś było tak Co prawda na zero ale byłem krótko i w mało wędkarskiej porze ale brakowało mi tego klimatu jesieni nad dużą rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jak poziom wody? U mnie jeszcze nie można wejść na główkę Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 No woda jest podniesiona ale to Bug, przynajmniej na tym odcinku (i chyba kazdym innym) główek nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Bez główek nie wiedział bym jak łowić hehe Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Pracuję nad rzeźbieniem głowy, ciagle brakujemi rozwiązania z którego byłbym w pełni zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Pozdrawiam Tomek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Poszalałeś :-)To z fakiem :-) wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dzięki Tomku! Być może coś wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi