rybspinn Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Przymieżam się do zakupu nowej plecionki pod okonia, co polecicie w rozmiarze 0,06 w cenie do 100 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Poszukaj na forum tematów takich trochę już było.Np:http://jerkbait.pl/topic/36531-najcie%C5%84sza-plecionka-pod-okonie/?hl=%20plecionka%20%20na%20%20okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 http://allegro.pl/plecionka-techron-olivegreen-100m-0-06mm-od-smok24-i5048877209.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 http://jerkbait.pl/topic/21385-cienka-plecionka-na-okonka/?hl=+plecionka%20+oko%C5%84 http://jerkbait.pl/topic/18264-plecionka-kt%C3%B3ra/page-2?hl=%2Bplecionka+%2Boko%C5%84#entry1165800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Przymieżam się do zakupu nowej plecionki pod okonia, co polecicie w rozmiarze 0,06 w cenie do 100 zł ?polecam http://www.mefistofishing.pl/duel-hardcore-x8-doskonala-japonska-plecionka-p-1275.htmlkupujesz 200m na 100m jest czerwony znacznik, odcinasz tak żeby znacznik został na szpulce i wystawiasz na giełdzie za połowę cenymieścisz się w założonej kwocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 kup sobie daiwa 8-tournament,miałem większość pletek jakie są na rynku ta jest bardzo dobra moc bardzo zbliżona do jej co podaje firma bardzo mocna nie barwi nie strzępi,nie robi dziwnych rzeczy na kołowrotku-przynajmiej na moich jdm-ach POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 varivas grade pe-testowałem cały sezon-rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W tej cenie to zdecydowanie Kamatsu Techron olive green - Dotąd mnie nie zawiodła, a cena bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dragon Jiggin Braid. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zielony Techron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A możecie polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę/sklep oferującego techrona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A możecie polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę/sklep oferującego techrona?http://www.pirania-sklep.pl/zylki-i-plecionki/plecionki/kamatsu/techron---olive-green---100m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Bierz DAIWE 8-tournament REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter3535 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Duel hardcore X8 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odik777 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam, ta daiwa to może być zwykła 8 - braid, bo tournamenta 0,06 nie znalazłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Tournamenta tak cienkiego ciężko dostać, jeśli chodzi o budżetowe plecionki 006 dołóż te 20 zł do tańszej daiwy ( fine, octa) i zakup kamatsu techrona,nie jest tak okrąga jak tournament ale mi sie sprawdza Edytowane 8 Grudnia 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Daiwa tournament 8braid hyper czyli najlepsza jak do tej pory linka od daiwy w tym budzecie zaczyna sie od 0.08mm czyli wedlug daiwy pe 0.4Porownywalem organoleptycznie z varivas light game pe 0.4 i daiwa wypada ciut cieniej i okraglej. Najlepsze to, ze daiwe wychaczysz za polowe ceny varivasa... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Z 4 splotówek polecę peewee, z 8 splotówek zdecydowanie sunline super pe8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Techron czarny lub zielony jest bajeczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan..k Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) A ja w odróznieniu od takich niczego nie wnoszących wpisów jak ten wyżej napisze czego nie polecam z cienkich plecionek.Plecionka YGK G-soul x3. PE05. Typowa płaska taśma, fakt na poczatku dosc gładka i zmierzona mikrometrem ma ,0,05mm. Po pierwszym łowieniu z żółtego fluo zrobiła się biało-żółtawa, po około 10 łowieniach plecionka rozwarstwiała się i nie dało się nia rzucac bo okręcała sie w około szczytówki. Nie ma mowy o tym że to od kontaktu z dnem bo cały czas lowłem z dowiazanym metrowym fluorokarbonem 0,16. Przy zaczepach plecionka pękała za fluorokarbonem, także słabiutka wytrzymalościowo. Dwa plusy sa takie że jest naprawdę cienka i dość gładka, reszta to juz same minusy -nie polecam. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez stefan..k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dopisze jeszcze do wątku kolegi , nie polecam 0.10 Dragona HM 8X Forte , Z kolorem jeszcze jako tako , ale wytrzymalośc słabiutko ,przy lekim zaczepie odrazu peka na weżle ,po kilku wypadach nad wodę broda na ok 3 metry, no i po ostatnim wypadze zrobilo się gniazdo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A ja w odróznieniu od takich niczego nie wnoszących wpisów jak ten wyżej napisze czego nie polecam z cienkich plecionek.Plecionka YGK G-soul x3. PE05. Typowa płaska taśma, fakt na poczatku dosc gładka i zmierzona mikrometrem ma ,0,05mm. Po pierwszym łowieniu z żółtego fluo zrobiła się biało-żółtawa, po około 10 łowieniach plecionka rozwarstwiała się i nie dało się nia rzucac bo okręcała sie w około szczytówki. Nie ma mowy o tym że to od kontaktu z dnem bo cały czas lowłem z dowiazanym metrowym fluorokarbonem 0,16. Przy zaczepach plecionka pękała za fluorokarbonem, także słabiutka wytrzymalościowo. Dwa plusy sa takie że jest naprawdę cienka i dość gładka, reszta to juz same minusy -nie polecam. Spróbuj YGK egi metal, cały rok nią łowiłem okonie i nic się z nią nie stało, okrągła i nadal trzyma parametry- mam 0,4PE 8lb i faktycznie tyle wytrzymuje nawet po ciężkim sezonie. Okonie do 50cm pompuję na klatę i jeszcze nigdy nie strzeliła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan..k Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Spróbuj YGK egi metal, cały rok nią łowiłem okonie i nic się z nią nie stało, okrągła i nadal trzyma parametry- mam 0,4PE 8lb i faktycznie tyle wytrzymuje nawet po ciężkim sezonie. Okonie do 50cm pompuję na klatę i jeszcze nigdy nie strzeliła Zobaczymy może spróbuję, ta co podałem jest 3x splotowa ta którą podajesz 4x więc powinna być lepsza. Póki co kupiłem sobie na próbę z Aliexpress Kingcasta 0,07 4x splot. Na pewno jest bardziej okrągła, mocna i trzyma wymiar co mnie zdziwiło, Jest bardziej szorstka w dotyku od tej YGK którą podałem no i koszt 30zł za 300m, na razie jej nie używałem więc nic nie powiem jak to się sprawdzi w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zobaczymy może spróbuję, ta co podałem jest 3x splotowa ta którą podajesz 4x więc powinna być lepsza. Póki co kupiłem sobie na próbę z Aliexpress Kingcasta 0,07 4x splot. Na pewno jest bardziej okrągła, mocna i trzyma wymiar co mnie zdziwiło, Jest bardziej szorstka w dotyku od tej YGK którą podałem no i koszt 30zł za 300m, na razie jej nie używałem więc nic nie powiem jak to się sprawdzi w praktyce.X3 sobie odpuść bo to dramat. Ale Egi Metal x4 jest bardzo fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Również polecam Egi. łowię cały rok 0.4 i 0.8 i nawet podczas niewielkich mrozów (nie nasiąka i tym samym nie sztywnieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi