tom3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Witam.Czy ktoś wie jaka firma produkuje pijawki których praca była prezentowana w małym akwarium na Rybomani. Wyleciało mi z głowy a chciałbym kupić i nie mogę ich nigdzie zlokalizować. Edytowane 16 Lutego 2015 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czyżby gunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Gunki stoisko było z motocyklem a te pijawki były pokazywane po tej samej stronie, tylko chyba trochę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 O ile mnie nie zawodzi pamięć ,to firma ta zwie się : Z-MAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) W ofercie Z-MAN nie mogę ich znaleźć.Bardzo podobne do prawdziwych pijawek.Czarne, ogon mocno spłaszczony ale nie zawinięty jak w twisterach tylko prosty.W wodzie wyglądają jak naturalne.Poszukiwania trwają.Czy dostanę je w polsce ? Edytowane 17 Lutego 2015 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Z-MAN kontakt ;515171434 Najlepiej i najprościej spytać samemu u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzięki @mirkus za info.Będe dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Znalazłem.@ mirkus miałeś rację ,to Z-MAN model Scented LeechZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi