platynowłosy Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witaj Kolego Z całym szacunkiem, ale TEGO (znaczy się TAKICH much) mi brakowało.Pod spinning.Gratuluję mistrzostwa. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witaj Kolego Z całym szacunkiem, ale TEGO (znaczy się TAKICH much) mi brakowało.Pod spinning.Gratuluję mistrzostwa. PozdrawiamAlekDziekuję , ale do mistrzostwa jeszcze mi daleko. Z każdym miesiącem , widzę co jeszcze bym poprawił w poprzednich modelach. Ale wierzę , że kiedyś osiągnę mistrzostwo. Pod spinning , dlatego , że ja nie będę się uczył kolejnej techniki i kupował kolejny sprzęt. Streamery łapią szczupaki , choć nie otwierają każdej wody . Bywaja dni , że wracam do gum , czy woblerów, ale są też dni kiedy idzie mi lepiej niż kolegom. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kolejny do kolekcji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regnow Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Piękna robota:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Fajne pioraki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Różowe są śliczniakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ela, nie wiem czemu ale szczupaki , przynajmniej te ktore zlowilem bardzo lubia róż. Jak spojrze na statystykę to na róż i bialo czerwone jest najwiecej bran.Teraz pracuje nad streamerami pracującymi jak woblery. Sorki za błędy ale piszę z telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Możesz mi zrobić takiego z różem fajnie było by jak by miał dwa odcienie jasny róż i ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mogę,dostaniesz free. Warunek jak zlowisz to fotkę na forum. Daj mi dwa tygodnie. Jadę teraz na Rugie, więc szykuję się do wyjazdu . Opisz na priv na jaką wodę chcesz- głębokość, jaka wielkość i jak szybko ma tonac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Umowa stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wchodzę ci ja na Twoją manufakturę a tu taaaaakie kuraki, pierzaki i różne smaki No Tomek jestem pod dużym wrażeniem Twojego kręcenia ! Gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wchodzę ci ja na Twoją manufakturę a tu taaaaakie kuraki, pierzaki i różne smaki No Tomek jestem pod dużym wrażeniem Twojego kręcenia ! Gratuluję ! Jarek ,dziękuję za uznanie. Teraz próbuję zrobić coś takiego jak Ty. Ty zrobiłeś jigowoblera, ja chcę streamerowoblera. Problem nad ,ktorym pracuję to odpowiednie wyważenie. Chodzi mi o to abym sterem sprowadził go na konkretną głębokość. I po przestaniu zwijania . Ma stanąć w miejscu. Nie chcę aby utonął dalej, ani żeby się wynurzal. Ma byc calkowita neutralność. Mam cala zimę na to. Na razie prototypy nie spełniają oczekiwań.E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Coś co jutro wychodzi do koleżanki Eluśki - tak hołubionej przez większość na tym forum coś mniejszego pod szczupaki około 10 cm , i drugi większy pod głowacicę - nigdy nie robiłem nic pod głowatkę , ale Ela zażyczyła sobie odcienie różu z białym - więc zgodnie z życzeniem. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIEJ ryby Jutro coś dla kolegi Adama Spinermanna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Piękne Rybki będą na pewno zachwycone tak jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Coś dla Kolegi Adama , mam nadzieje , że będą mu się podobać , a jeszcze bardziej rybom. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Komu by się nie spodobały takie cuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Widzę Tomek że zainwestowałeś w porządne materiały + coraz większe doświadczenie i efekt na duży + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Coś dla Kolegi Adama , mam nadzieje , że będą mu się podobać , a jeszcze bardziej rybom. Ooo Tomku, kolorki miodne Myślę, że i sandałek tym nie pogardzi. Wielkie dzięki.Ps. Może byś coś pod bolki ukręcił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Widzę Tomek że zainwestowałeś w porządne materiały + coraz większe doświadczenie i efekt na duży + Dzięki Jarek za słowa uznania , dla Ciebie też coś naszykuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ooo Tomku, kolorki miodne Myślę, że i sandałek tym nie pogardzi. Wielkie dzięki.Ps. Może byś coś pod bolki ukręcił? Adam , tak jak Tobie napisałem , myślę o boleniówkach , i na pewno na przyszły sezon , coś będzie - w głowie sie kotłuje od pomysłów , tylko czasu brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tomku paczuszka dotarła i muszę Ci powiedzieć, że jestem pod baaardzo dużym wrażeniem. Muchy wykonane niezwykle solidnie, świetne zestawienie barw, bardzo przemyślenie konstrukcje. W tym roku pewnie już ich nie przetestuję, ale w przyszłym napewno szwedzkie szczupaki będą miały prze...chlapane Natomiast co do kogutów, powiem jedno KLASA! Materiały i wykonanie na najwyższym poziomie. Tak świetnie wykonanych kogutów autentycznie nie widziałem. Widzę, że dużo kasy inwestujesz w materiały ale masz też niewątpliwy talent do tej roboty. Sprawiłeś mi bardzo miły prezent mikołajkowy Dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Adam dziękuję bardzo- jest mi ogromnie przyjemnie słyszeć taką pochwałę. Na Szwecję to wyszykuję Tobie coś extra 25+ ja takie zabieram do Szwecji w przyszłym roku- na jeziorze na , którym już łowiłem , dużo brań jest na holowane małe szczupaki, jeśli zdarzyło się holować takiego szczupaczka w okolicach 30 cm , to potrafiła uderzyć mamuśka - teraz jadę z inną strategią. Teraz jako , że sezon dla mnie pomału się kończy , zabrałem się za kręcenie okoniowych maluszków - takie około 5 cm , ale mam dosyć grube paluchy i idzie mi to cięzko- w przyszłym tygodniu je przetestuję jak pracują , bo robiłem w różnych konfiguracjach obciążenia i materiałów - i jak będę zadowolony to dam fotki. A materiały faktycznie trochę kosztują , ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fajnie się przegląda ten wątek. Sam czasami coś kręciłem i widzę, że masz serce, umiejętności i wielkie bogactwo pomysłów do tej piórkowej roboty. Cieszę się, że Twój wkład w rozwój forum jerkbait'a został przez administrację doceniony i uzyskałeś status "twórca". Gratuluję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panie Januszu dziękuję bardzo ,jestem szczęśliwy , że komuś podoba się moja pasja. Dołożę jeszcze więcej starań w rozwój przynęt , forum , oraz podnoszenia swoich umięjętności.- dziękuję za uznanie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tomku, dosyć już tych uprzejmości. Bierz się, za boleniówki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi