Skocz do zawartości

Logunowe piórka

logun74

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Kacper dziękuję za uznanie. Teraz będę dużo dawał fotek, tyle mam narobionych nowości. Zapraszam Cię do mojej strony na Fb Loguns flies tam więcej fotek. Ten seledyn to wlos syntetyczny karbowany. Będą inne muchy ze snow runnera i owcy islandzkiej. Ale po kolei , nie chcę na raz wrzucać ponad 150 fotek. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Tomek

• Like 1

Kolejne z kolekcji - Lato 2016 - głównie snow runner chertruse i czarny, za podstawę służył bucktail , chertruse , włos prosty fluo , lateral scale i materiał hedrona - nie znam nazwy , ponieważ kupiłem cały worek różnych kolorów- w strukturze i pracy bardzo podobny do baitfish fiebre. 

244p0nd.jpg

9919wn.jpg

5xtymq.jpg

2lt2agg.jpg

Edytowane przez logun74
  • Like 4

Teraz coś z okoniowych maluchów   , materiał włos syntetyk szary mieszany , , zielony pike skinz , żółty SF, i wykończenie craft fur, wszystko poprzetlatane baitfish fiebre.

2copj6c.jpg

2rpbbxk.jpg

nxj13t.jpg

2yyvwoi.jpg

ops1zc.jpg

Na jutro przygotowałem inwazję różu. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania.

• Like 4

Witajcie dzisiaj wzór , a raczej kolor , który nazwałem Różowa Pantera, oraz jej bardziej mroczny brat w towarzystwie kolegi z Polski. Zdjęcia wszystko wyjaśnią .  Materiały - odrobina bucktailu, dwa paski owcy islandzkiej , lameta holo , mirror flash, znowu pasek owcy islandzkiej , 2-3 pióra Keougha i marabut okręcany w dwóch odcieniach .

34h9y4g.jpg

4qkcug.jpg

2hnmclu.jpg

1232u8g.jpg

f278rd.jpg

2lstw2b.jpg

2aaeb7a.jpg

qn605f.jpg

acv0pl.jpg

2ikz8sp.jpg

• Like 5

Ależ to będzie pięknie grało!

Janusz , ta konstrukcja była bardzo łowna w Szwecji , w Polsce zaliczyła tylko kilka szczupaków , ale akurat w innych odcieniach, które będę pokazywał w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Tomek

Edytowane przez logun74

Przepiękne wizualnie! Jedziesz Tomek ostro. Te ostatnie takie trochę zdziwione własnym szaleństwem  :) Domyślam się, że w wodzie pokażą cały swój urok.

Rafał , mam nadzieję , że w sierpniu dopniemy w końcu tego o czym rozmawialiśmy , ta konstrukcja na pertridgu bardzo wolno opada , te zrobiłem na VMC BN 9299 , myslę że będzie trochę szybciej opadał .

No nie dziwię się :D

Każdy najdrobniejszy ruch przynętą, lekkie zafalowanie wody i całość pracuje, pulsując, wachlując, mieniąc się różnymi kolorami - gdybym był szczupakiem, sam bym walnął :lol:  :lol:  :lol:

Janusz , ja jak patrzę na niektóre swoje muchy to tez mam taką ochotę , ale jeszcze nie jest ze mną żle , bo jednak nie wszystkie wywołują u mnie ekstazę

• Like 2