Fin333 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak widać - ładnie działają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Tomku, udowadniasz że nawet w spinningu mucha króluje . Piękne ryby, doceniły godziny spędzone przy imadle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dzięki Kacper , no fakt opłaciło sie - za dwa tygodnie Rugia , mam nadzieję , że dam im popalić - jedziemy w miejsca , gdzie będziemy łowili - brodząc , a już niedługo wysyp wielu nowości w moim wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam , coś z nowych rzeczy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tomek, pojawiła się wędka muchowa więc... wszystko zmierza w dobrym kierunku . Muszki bardzo ładne, to snow runner czy owca islandzka (szczególnie o seledyn pytam)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kacper dziękuję za uznanie. Teraz będę dużo dawał fotek, tyle mam narobionych nowości. Zapraszam Cię do mojej strony na Fb Loguns flies tam więcej fotek. Ten seledyn to wlos syntetyczny karbowany. Będą inne muchy ze snow runnera i owcy islandzkiej. Ale po kolei , nie chcę na raz wrzucać ponad 150 fotek. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tomku czyżbyś nabył sprzęt do najszlachetniejszej metody pod słońcem? Muszony jak zwykle klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tak nabyłem klasę 9 i 6 . Klasą 6 idzie mi juz calkiem nieźle, ale dziewiatka nie bardzo. Muszę się jeszcze sporo nauczyc. Zapraszam Adam dzisiaj , będą nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 9 ke wziąłeś dwureczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jednoreczna, Ego Pike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Kolejne z kolekcji - Lato 2016 - głównie snow runner chertruse i czarny, za podstawę służył bucktail , chertruse , włos prosty fluo , lateral scale i materiał hedrona - nie znam nazwy , ponieważ kupiłem cały worek różnych kolorów- w strukturze i pracy bardzo podobny do baitfish fiebre. Edytowane 13 Lipca 2016 przez logun74 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Teraz coś z okoniowych maluchów , materiał włos syntetyk szary mieszany , , zielony pike skinz , żółty SF, i wykończenie craft fur, wszystko poprzetlatane baitfish fiebre. Na jutro przygotowałem inwazję różu. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witajcie dzisiaj wzór , a raczej kolor , który nazwałem Różowa Pantera, oraz jej bardziej mroczny brat w towarzystwie kolegi z Polski. Zdjęcia wszystko wyjaśnią . Materiały - odrobina bucktailu, dwa paski owcy islandzkiej , lameta holo , mirror flash, znowu pasek owcy islandzkiej , 2-3 pióra Keougha i marabut okręcany w dwóch odcieniach . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ależ to będzie pięknie grało! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Przepiękne wizualnie! Jedziesz Tomek ostro. Te ostatnie takie trochę zdziwione własnym szaleństwem Domyślam się, że w wodzie pokażą cały swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Ależ to będzie pięknie grało!Janusz , ta konstrukcja była bardzo łowna w Szwecji , w Polsce zaliczyła tylko kilka szczupaków , ale akurat w innych odcieniach, które będę pokazywał w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Tomek Edytowane 14 Lipca 2016 przez logun74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No nie dziwię się Każdy najdrobniejszy ruch przynętą, lekkie zafalowanie wody i całość pracuje, pulsując, wachlując, mieniąc się różnymi kolorami - gdybym był szczupakiem, sam bym walnął 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Przepiękne wizualnie! Jedziesz Tomek ostro. Te ostatnie takie trochę zdziwione własnym szaleństwem Domyślam się, że w wodzie pokażą cały swój urok.Rafał , mam nadzieję , że w sierpniu dopniemy w końcu tego o czym rozmawialiśmy , ta konstrukcja na pertridgu bardzo wolno opada , te zrobiłem na VMC BN 9299 , myslę że będzie trochę szybciej opadał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No nie dziwię się Każdy najdrobniejszy ruch przynętą, lekkie zafalowanie wody i całość pracuje, pulsując, wachlując, mieniąc się różnymi kolorami - gdybym był szczupakiem, sam bym walnął Janusz , ja jak patrzę na niektóre swoje muchy to tez mam taką ochotę , ale jeszcze nie jest ze mną żle , bo jednak nie wszystkie wywołują u mnie ekstazę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 IM BACK. Hak Gamakatsu f314 #2 extra select craftfur , magic carpet i mirror flash. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Szczupaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Te różowo białe i czarno żółte po prostu kapitalne super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ta sama konstrukcja jak wyżej. Myślę , że będzie bardzo dobra kolorystycznie na zimniejsze i przejrzyste wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi