Gofer2005 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ten niebieski śledź chyba by przypasił w lutym. Można by coś zamówić w wielkości XXL panie twórco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Ten niebieski śledź chyba by przypasił w lutym. Można by coś zamówić w wielkości XXL panie twórco? Witaj , nie wiem czy jest sens stosować czerubaszki na wodę o takiej głebokości . Chyba że zależy Tobie na rzuceniu na konkretną odległość. W lutym nie byłem na Rugii więc nie wiem jak tam jest z wiatrami w tym okresie ale z wiatrem o sile 3-4 w skali Beauforta bez problemu zarzucisz do 20 metrów muchę z takich materiałów . Bardziej bym się skłaniał przy metodzie Carolina bądż Texas . 90 % moich much spiningowych ma wymiary od 17 do 22 cm więc stawiałbym , że będzie to rozmiar xxl. Teraz bardziej celuję już w muchy typowo pod kij muchowy w klasie 9 . A na przyszłość zapraszam na mój kanał na FB Loguns flies i na youtube - użytkownik Logun74 - tam są na bieżąco dodawane zdjęcia i opisy much i ryb . W Logunowych piórkach już w zasadzie nic nie będę publikował . Czasem coś tam wrzucam jeszcze w wątku muszkarskim - Nasze muchy. Od marca , bądż początku kwietnia na moim facebookowym profilu będą na bieżąco zamieszczane nowe rzeczy . Będą filmy z produkcji moich dubbing brush machine , stanowiska muchowe mojej produkcji , nowe muchowobki , muchojerki spinningowe oraz filmy z samego kręcenia much. Koledzy z Jerkbaita , których mam w znajomych na facebooku są na bieżąco z moją twórczością. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez logun74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ok napisałem na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Kozaki te twoje dzieła. Mistrzostwo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tak sobie kręciłem z kolegą Jarkiem ........ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 A teraz standard czyli to co lubię najbardziej... mucha 22 cm na haku offsetowym do zarośniętych miejsc - jutro wybieram sie w miejsce gdzie siedzi ładny pike , ale samo zielsko , już dwa razy mi się spiął , tu jest naprawdę tylko tyle materiału co " kot napłakał" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Chwila refleksji nad wodą..... potem akcja... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Coś na głębszą wodę - tuby dociążone 2x cone head xl plus bracia z wiggle tail. https://drive.google.com/drive/my-drive Edytowane 26 Maja 2017 przez logun74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Piękne wabieAczkolwiek te wiggle tail to jak elementy z innej bajkiBurzy harmonię tego typu przynęt podczas oglądaniaPewnie podczas łowienia za to robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Piękne wabieAczkolwiek te wiggle tail to jak elementy z innej bajkiBurzy harmonię tego typu przynęt podczas oglądaniaPewnie podczas łowienia za to robi robotę Guzu , jak z pracą tych ogonków to nie wiem , ponieważ zastosowałem je pierwszy raz . Do tej pory widziałem ich pracę na youtubie. Jeśli idzie o kolory to mam też inne - tutaj dałem takie same do zdjęć dla porównania. Muchy są duże 20 cm każda , bardzo puszyste , z bardzo znikomą ilością materiału . Idealne pod muchówkę , od wtorku przejdą testy . Dziękuję za słowa pochwały . Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi