Marceli Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam.Pozwoliłem sobie założyć swój wątek.Wobki strugam od ----------- nie pamiętam Teraz część strugam a i odlewam szczególnie jak mi się jakiś model spodoba. Na początek uklejka 9 cm nie oklejana folią o spokojnym malowaniu. A tu kiełbiki 10 cm Na nich nieudało mi się pokazać na zdjęciach opalizacji która dodaje im dużo uroku.Muszę nad tą fotografią trochę popracować Tu robale coś ala żółtobrzeżek Z tego ma być chrabąszcz majowy I taka ostatnia dłubanka typu mała baryłeczka około 3,5 cmMiałem parę wcześniej ale wszystkie skończyły na zaczepach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Orginalne te Twoje ukleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witaj , podoba mi się zwłaszcza ta baryłeczka ,ale cała reszta też super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Orginalne te Twoje ukleje Może i orginalne ale akurat o takim kształcie nie żle spisywały się w nurcie i na blatach, oczy trochę dałem do tyłu, ale bardziej interesowało mnie umiejscowienie steru z 2 i wzmocnieniu aby się nie wyłamywał, jak w wcześniejszym wykonaniu. Witaj , podoba mi się zwłaszcza ta baryłeczka ,ale cała reszta też super . Baryłeczka także mi się podobała do momentu gdy w pudełku nie została ani sztuka. Teraz tego błędu nie popełnię i ta ze zdięcia posłuży jako model. Wtedy skończy się stres jak u palacza gdy wyciąga ostatniego fajka z paczki a drugiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 fajne ksztalty i ciekawa baryłeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 palec pocięty ale żuczki wystrugane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Lajtowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki wszystkim za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) W niedziele kumpel wyciągną mnie na ryby na niewielką rzeczkę.Ryby nie powalały skończyło się na 2 małych jazikach i 16 okonkach największy delikwent miał około 30 cm.Niestety poniosłem także straty jeden mały woblerek naj prawdopodobnie został pożarty przez szczupaczka a drugi zerwany na zaczepie to największy z okonków na początku nie chciał pozować, ale jak się dowiedział że po sesji wraca do domu to pomachał płetewką Trzeba także uzupełnić pudełko o stracone wobki Edytowane 23 Lutego 2015 przez Marceli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzisiaj pomalowałem następne wobki Jak zwykle zdjęcia nie oddają prawdziwego wyglądu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Następne wobki pomalowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A tu kilka kleniuwek :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A tu kilka kleniuwekW sensie, że kleniami to one się żywią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W sensie, że kleniami to one się żywią? najwyraźniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W sensie, że kleniami to one się żywią? najwyraźniej Ale rosną jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 te okonki i jazie na które ze swoich łapałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) te okonki i jazie na które ze swoich łapałeś?głównie na ten model Edytowane 4 Marca 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nareszcie wykończone i ustawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 fajne wobki. Jak głęboko schodzą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) fajne wobki. Jak głęboko schodzą ? DziękiMax 2,5m ale średnio na 2m Edytowane 12 Marca 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Podobają mi się , fajny kształt , szczególnie tych pierwszych , no imalowanie też przyjemne dla oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kapitalna robota kolego, bardzo mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dzięki za dobre słowa A tu kolejne wykończoneTakie tam płoteczki 10 cmpracują średnio do 3,5m Trochę rozmazało podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jakbys sprzedawal to piszę się na granatowo czerwona z ciemnym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi