Marceli Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jakbys sprzedawal to piszę się na granatowo czerwona z ciemnym grzbietemok zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mo i następne wykończone pod trolla.Maj się zbliża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Naprawdę wielki szacun dla ciebie za te woblery.pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wielkie dzięki A tu zamówiony woblerek przez jednego z kolegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No i parę maluszków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Następne wykończone piąteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Masz talent , przetestuje te co przyjdą. Czy pracuja tak dobrze jak wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Masz talent , przetestuje te co przyjdą. Czy pracuja tak dobrze jak wyglądają. Nieskromnie powiem, że na pewno pracować będą dobrze Edytowane 17 Marca 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Coś na naprawdę duże rybska wersja bez sterowa zapowiada się bardzo ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Marceli , płoteczki dostałem , ale nie dołożyłeś do paczki płotki 10 cm , za która też zapłaciłem . Wobki bardzo starannie wykonane - duży ukłon za malowanie i estetykę .Jestem jeszcze zainteresowany wobami z ostatniego postu. Chodzi mi o te dwa na zdjęciach pojedyncze plus na stole leży jakiś granatowy grzbiet. Jerki też masz? Edytowane 18 Marca 2015 przez logun74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Sory ale wtopa jutro wyślę.Trochę się pogubiłem za dużo wysyłek.Te z ostatniego postu są konkretne zamówienie. Trochę nie podoba mi się ich wygląd ogólny ale są odlane z formy próbnej. Praca natomiast bardzo fajna i dosyć mocna jak na woblera tej wielkości mam nawet filmik gdzieś z pierwszych testów. Wobler jest naprawdę duży 23cm a waga ponat 200gr Dopiero teraz będę je dopieszczał myślę że w ciągu 3,4 tygodni będą już dostępne wersji ostatecznej.Ten na dole też z zamówienie Jeśli chodzi o jerki też robię i przed majem muszę trochę wykonać.Szczególnie te zamówione. Inaczej mnie powieszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Co koleś szaleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) To wersja ostateczna tej mega pijawy :lol: I takie średnie 12 cm już gotowe Edytowane 18 Marca 2015 przez Marceli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Bardzo ciekawe wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A tu następne wykończone 10 cmschodzą do max 3mna ostatnich zdjęciach dla porównania wcześniejsze woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Bardzo fajne wobki Dotarły do mnie trzy sztuki i już się nie mogę doczekać aż potestuję Wpadają trochę do wobków Wąchały Polecam i PozdrawiamSeb@ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Bardzo fajne wobki Dotarły do mnie trzy sztuki i już się nie mogę doczekać aż potestuję Polecam i PozdrawiamSeb@ Cieszę się że się podobają. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Trochę czasu zajęło ale coś tam się dłubieKiełbik 10 cmwaga średnio 12grgłębokość pracy średnio około 2-3mpraca średnio ogonowa z mocnym lusterkowaniem Standardowa uklejka 9cmwaga średnio 12,5 grgłębokość pracy średnio około 2-2,5mpraca mocna ogonowa delikatne lusterkowanie odchudzona uklejka 9cmwaga średnio 9,5 grgłębokość pracy średnio około 1,5-2mpraca średnio ogonowa o dużej częstotliwości z mocnym lusterkowaniem Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Marceli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 następne wykończone wobkiKiełbik 7 cmwaga około 6 grgłębokość pracy średnio około 1-1,5praca średnio ogonowa z dużą częstotliwością i średnim lusterkowaniem atu takie malowanie pod strzelbie trochę plamek by się przydało tu na razie najmniejszykiełbik 6cmwaga 4,5 grgłębokość pracy średnio około 1-1,5mpraca podobna do 7cm dla porównania 3 wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Przepiękne kolory uzyskujesz na alu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) nowe wobki pod formęW zeszłym roku wykonane teraz tylko upiększone w łuskę ala ukleja6 i 10 cm takie trzy ala gruszkiokoło 8 do 5cmzastanawiam się jeszcze nad 10 cm dwa następne 10 cm i 8 cm i taka mega ukleja 23cmjeszcze chcę zrobić w wersji 25cm łamanej na niektórych jeszcze nieskończona łuska ale już łapa mnie boli od wyciskania Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Marceli , piękna robota , testowałem Twoje wobki , bez wchodzenia w tyłek - praca rewelacja , piszę się na następne - te z ostatnich dwóch postów - alu-jakbys wystawiał - pisze sie w kolejkę , daj wtedy znac na priv , bo ostatnio nie za często zaglądam na jerkbaita. Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo się cieszę z tego To następny maluch gruszkowaty 3,5 cmwaga 4grpraca jak to przy gruszce mocnaschodzi do 2m Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Marceli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Długo to zajęło, ale powoli zaczyna coś w miarę interesującego wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 wstępny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi