pampi Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Hej znacie chłopaki jakieś jeziorko jezioro akwen, gdzie powiedzmy 100km od Warszawy można polowic teraz spod lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Znamy, nawet lowimy ale czy powiemy ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie wiem jaki masz margines błędu odległości, ale np. Śniardwy. W piątek chyba tam będę to napisze czy jeszcze jest po czym chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Szumin. Lód około 10-12cm. Spokojnie można łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Myślę tak ze 100km od Warszawy nie więcej bo po nockach ciężko prowadzić auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Byłem ostatni na kilku okolicznych bajorach (mazowieckie), grubość lodu ok 10-15cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W Zegrzu łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Hej znacie chłopaki jakieś jeziorko jezioro akwen, gdzie powiedzmy 100km od Warszawy można polowic teraz spod lodu?Tak znamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie wiem jaki masz margines błędu odległości, ale np. Śniardwy. W piątek chyba tam będę to napisze czy jeszcze jest po czym chodzić. Daj znać jak sytuacja wygląda bo tez chciałbym się wybrać. Interesuje mnie czy można wejść gdzieś dalej czy tylko można bezpiecznie łowić na samych zatokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wieści z weekendu - bezpiecznie od północnej strony, z południa nie da się wejść. Od Niedźwiedziego Rogu woda na 30 m od brzegu. Na północnej bojerowcy śmigali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoproject Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zazdroszczę, na północy lodu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Może i w tym roku ktoś ma jakieś info gdzie można już wchodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na starorzeczach i odnogach Rawki lód ok 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pampi ja nie wiem ale jak już się dowiesz to dzwoń do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pewnie:) kurtkę muszę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ja dziś byłem koło Konstancina i było ok 7 cm lodu. Mocny bez śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie! łówcie ale z głową, podstawa to towarzystwo i dobra asekuracja. Dzisiaj jeden wędkarz w pobliżu Pułtuska źle ocenił sytuację i niestety poniósł najwyższe konsekwencje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie! łówcie ale z głową, podstawa to towarzystwo i dobra asekuracja. Dzisiaj jeden wędkarz w pobliżu Pułtuska źle ocenił sytuację i niestety poniósł najwyższe konsekwencje. Wlaśnie chcialem o tym pisac... gdzie jak gdzie ale na rzekach to trzeba szczególnie uwazać, tym bardziej na Narwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Gnojno 7 cm grubość lodu. Okonie + - 10 ,15,18 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A jak dzisiaj z grubością lodu na mazowieckich miejscówkach, ile cm przybyło od wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u-boot Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jezioro Grądy w ok.Lidzbarka lód 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jadę jutro na Gnojno. Mam wolne miejsca w samochodzie jak ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja też jutro jestem na Gnojnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 dajcie znac jak poszlo bo ja jutro lece tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Przyłączam się do pytania. Słyszałem, że garbuski fajnie gryzą ale wielkością nie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi