sw.RP Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Chyba będzie kolejny łowny wobler rodzimej produkcji!w rzeczywistości wyglądają lepiej! http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dorado-art-lures-tempter-g5-a20-p97-k15845.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jesli beda tak samo trwale jak duze Invandery, to cena przesadzona...tak ze 2 razy. Swoja droga 14 cm schodzace w trollingu na 3-3.5 metra...brzmi niezle.Ale konkurencja spora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Te jerki nowe też fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak je zobaczyłem na żywo to jestem w szoku że to Dorado!!!!! a mam z nimi styczność nie od dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Cena mocno wywalona w kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Owszem, wywalona w kosmos. Niestety Salmo przetarło szlaki. Edytowane 19 Lutego 2015 przez mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi