gorgol Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam kolgów , mam pytanko mianowicie kupiłem certate 3000 i teraz potrzbuje zapasowej szpuli , czy szpula od modelu 2500 bedzie pasowac do 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Nie bedzie Rozmiar kosza jest inny. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Patrzac na inne nizsze modele Daiwy - na pewno nie. To inna wielkosc, wiec i w innych modelach/firmach bedzie tak samo. Niestety w tego typu rozwiazaniach Daiwy, gdzie oferuja z 1na szpula, druga jest do kupienia ale za bajonskie pieniadze. W modelach nizszych bardziej juz oplaca sie kupic 2nd kreciol.Zreszta, co bede po proznicy nawijal: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /22_307_534/sort/2a/page/1/river-lake-fishing-freshwater/opt ion-parts/daiwa.html Konkretnie do 3000 z mocniejszym hamulcem (o taki chodzi) chyba nie widze ale jest do 2500...po przystepnych cenach wszystko... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 kolego gumo troszke cie nie rozumie.ja wiem co i jak ale jak sie trafia tak jak mi sie udało znalezc ta certatke to jestem gotowy poniesc koszta za szpulke to tak jak kupujesz audi A8 apotem co szkoda na paliwo ??????? a miałem mała nadzieje ze bedzie tak jak w certate 3500 i 4000 ze różnia sie tylko głebokoscia(pojemnoscia szpulki)bo do 2500 kosztuje tylko 210zł i taka miałem nadzieje ze bedzie pasowac bo i rączke tez trzeba wymienic a tu znowu stówki do wydania ot taki mały tuning. pozdrawiam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam To daloby sie zrobic gdybys posiadal Certate Custom 2500R. Tam jest korpus od 3000 a kosz mniejszy - od 2500.Wowczas pasuje szpula od 2500... Najlepiej to lowic na motowidlo Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 he ale jednak nieda sie zrobic bo nie posiadam R CUSTOM-A wiec niestety musze sie zadowolic tylko zwyklą certatka i raczej do niej bede szukał szpulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ewentualnie moze pasowac ta, ktora lezy u mnie w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi