Zulus Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, posiada ktoś może ze zgromadzonych tutaj informacje jakie przelotki montowane są do fabrycznych wędek G.Loomis z materiału GL2 ? Chodzi mi głównie o model STR1024S. Z gory dziekuje za każde info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 WitamProszę o opinie użytkowników blanku GLoomis SJ782 (GL3) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mam coś podobnego tylkow w węglu IMX i rozcinany z jednej części i robiony na spigocie.Wyśmienity kijek tylko z napisem made i america.Polecam na okonia z łódki.Piękme progresywne ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Wiróweczkę Aglie 3 poprowadzi z wyczuciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Sorry pomyłka.Mój to 10-funtowy a ten o który pytasz to 12-ka.Pisz maila do Irka Matuszewskiego z fishingcenter to dostaniesz pełną info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Od Irka oczywiście mam info, ale również interesują mnie opinie użytkowników łowiących tym kijkiem nacodzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jeśli to coś pomoże to mogę tylko powiedzieć, że w dwóch moich króciakach z GL3 były zamontowane Fuji Hard i Alconite na szczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Typ uzbrojenia nie jest w niższych modelach , tych nie wiodących , rygorystycznie przestrzegany . Z reguły zbroją wynajęci rodbuilderzy , stąd wielorakość osprzętu . Tylko rekiny i potentaci systematycznie wydajacy katalogi , normują to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 WitamJest taki blank G.LOOMIS CRANKBAIT CB783 Blend. Co oznacza BLEND ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 The act of blending components together thoroughly, a word formed by joining two others (e.g., `smog' is a blend of `smoke' and `fog'), an occurrence of thorough mixing, mix together different elements, combine into one, blend or harmonize. A to ze strony: Composite graphite/glass The perfect blend of fiberglass and graphite to make a bold, powerful blank that gives you the strength you need to move big fish yet maintain a substantial reduction in weight. The fiberglass allows us to make a softer, more forgiving tip section that can absorb those last minute lunges at boat side. The graphite allows us to reduce the overall weight of the blank, while providing a stiffer butt-section that recover quickly to help you put more line back on the reel. The actions are fast to give you total control. Composite OBSIDIAN blanks are available in both saltwater and Muskie models. A beautiful, tough gloss black finish allows you to use any number of threads color combinations. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Znalazłem coś takiego: The G Loomis CB series is the best crankbait series of rods available. They are a special blend of graphite, that is light like graphite, sensitive like graphite, but very limber like the popular fiberglass crankbait rods, once you have fished one of these, the fiberglass will be for sale!! All the benefits of fiberglass without the weight, plus the sensitivity of graphite. W telegraficznym skrócie: specjalna mieszanka grafitu: lekka jak grafit, czuła jak grafit, ale giętka, jak szkło. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 http://www.tackletour.com/review2009crankrodsintro.html Warto poczytać, co TT ma do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wiecie coś więcej o tym przełomie? http://www.gloomis.com/publish/content/gloomis_2010/us/en/co nventional/rods/nrx_bass_rods/nrx_bass_casting.html http://www.tackletour.com/reviewicast10gloomisnrx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wyglada ciekawie Najciekawiej jak dla mnie koncepcja laczenia przelotek na 1 kiju. TO na pewno przelom i nowosc. Wiecej pewnie bedzie po testach z rybami... Kto kupuje ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 No nie no...kupilbym ale juz na 1 rzut oka widac, ze za tanio podejrzanie... <_< Dowod: topowe kolowrotki dochodza juz do 1000$ (Branzelino custom).To co bede taki mezaliazs popelnial... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam. Panowie czy ktoś może widział...może łowił takimi kijaszkami lub podobnym..??Co o tych blankach sądzicie?? G.Loomis GL3 Długość 2,9m Wyrzut 7-21g Moc linki 6-12lb Pacific Bay IM 7 Długość 3,2mWyrzut 10-21g Moc linki 6-12lb Pojawiły się na allegro i zastanawiam się nad zakupem,posłuży jako lżejsza boleniówka i kleniówka.. może jakieś cenne wskazówki, z góry dziękuję. pozdrawiam Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Bierz Loomisa, to wzorowa konstrukcja na duza rzeke. Wlasnie pod klenia i bolenia. Taki uniwersal. A za ta cene z allegro...to GRATKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Też mam podobne odczucie..I długość tez odpowiednia..ale moze ktoś coś doradzi osobiście troszkę boje się tej długości 3,2 by nie był za bardzo rozbujany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja bym juz dawno wzial tego 290...ale juz nie lowie z brzegu a z pontonu/lodzi sprawniej idzie krotszym. Na taka rzeke jak Bug czy Narew, ze idziesz brzegiem oblawiajac rozne miejscowki i spodziewasz sie roznych ryb to kij idealny. Zeby bylo jasne : nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Cena jest wporzo...prezentuje sie naprawde fajnie...dlaczego jeszcze nikt sie nim nie zainteresował na tyle by go kupić a jest już jakiś czas na allegro...czekam na odp od sprzedającego...oraz wszelkie wskazówki z waszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak lubisz dynamiczne, szybkie kije to z Loomisa będziesz raczej średnio zadowolony. Choć pod bolki na lekko i klenie raczej się nada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dziś i ja miałem wypadek pod wpływem podmuchu wiatru drzwi złamały mi kij jeśli ktoś posiada ten blank tzn G.Loomis GL2 9 (2,75cm) 1/4-1/2 (7-14g) 6-10IB to proszę o kontakt jeśli chce sprzedać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Masz na ten kijek gwarancje producenta? Orginal czy zbrojony? Loomis generalnie wypial dupsko na klientow, nowe wedki, kosztujace czasem 5000 zl ( jak spejowki) maja dwu letnia gwarancje,porazka. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam! Pilnie potrzebuję informacji na temat tego blanku: SAR1024S 2.59m, 10-25lb, 1/2- 1.1/2oz, akcja moderate, moc heavy.Jeżeli ktoś łowi takim sprzętem proszę o info, czy warto w taki kij zainwestować.Pzdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi