AdasCzeski Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli mamy piwko i winko, to może też by się przydało o jedzonku... i spaniu... Wędkarsko rzecz jasna. 1. Ina - Hotel JF Duet w Goleniowie, jedzonko ok, flaki pyszne, śledzik do w... więcej niż ok, obsługa bardzo miła (żeńska) , do tego roku, a byłem 4 razy, obecnie nie było idealnie ... cóż;2. Parsęta - Motel Stop w Białogardzie (dziś chyba Bistro Jajo, po wizycie Magdy G.), jedzenie, byliśmy 2 razy przed Magdą G i było ok, hotel wędkarsko ok,3. Parsęta - agroturystyka w okolicach górnej Parsęty - Żdżar, Barwice, Marzena Nawrot, Agroturystyka Siedlisko, super miła gospodyni, gospodarz też. Obiadki pyszne, bardzo polecam. 4. Parsęta, Dwór Pomorski w Luboradzy, wnętrza, standard i lokalizacja bardzo ok, wysoki (bardzo jak na wędkarskie standardy poziom), jedzonko bardzo nie ok. Obsługa super miła, ale kuchnia... może się zmieniło. Oby. 4. Słupia "Pod Brzozą" w Bydlinie, bez śniadań ale bardzo przyjemna atmosfera, do rzeki 200 m.5. Słupia "Gościniec Słupski" Bydlino, restauracja na wysokim poziomie, jedzonko doskonałe, obsługa przemiła, do rzeki 100 metrów; 6. Łupawa, agroturystyka Dano Młyn, pani Elżbieta (gospodyni) jest super kochana, 5 lat tam jeżdżę, jedzonko domowe bardzo smaczne, same plusy, do rzeki 30 metrów !, EDIT: Wielkopolska. Chorzępowo, Kobylarnia, Stary Zatom - kilka miejsc zwiedziłem, wszystkie super fajne. Jedno, prowadzone przez Pana hodującego bawoły wodne, tak sobie... Edytowane 18 Lutego 2015 przez AdasCzeski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Adam, a znasz coś w Wielkopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Tak... gdzie? Kocham Sieraków, Międzychód i okolice. Jakieś konkretne miejsce Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 ja ze swoje strony moge polecić : nad Łupawą , w Poganicach Mon bi jou , fajne miejsce , lepszych śniadań w życiu nie jadłem . v\ Hotel neptun w Łebie kuchnia francusko polska , na naprawde wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Tak... gdzie? Kocham Sieraków, Międzychód i okolice. Jakieś konkretne miejsce Cię interesuje? Coś w okolicy Sierakowa, a także północna Wielkopolska, Piła i rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W okolicy Piły... i w górę... słabo. Jak śpiewa Grabaż w Pile było jak w Chile... W okolicy Sierakowa... kilka odwiedziłem - dzwoń do mnie jak co - 602 277 723. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Polecam:Łomża "Pod czarnym baranem"Tykocin "Tejsza"Kiermusy (obok Tykocina) "Rzym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 "U Dany" wieś Ruś przy moście na Narwi - lepszych naleśników z serem w życiu nie jadłem. Rewelacyjna atmosfera i super gospodarze :"Sielanka" w Pratulinie nad Bugiem . Warto zamówić z wyżywieniem bo Edi* tak gotuje że te gwiazdy telewizyjne powinny się od niej uczyć. *Edytaa niewędkarsko:"Red Ed" w Krakowie, b. dobre steki i od wieków nie jadłem .....szpiku wołowego a tam był. "Pikanteria" na Walecznych w W-wie - super golonka i polędwiczki.A gdyby któregoś poniosło w ok. Węgrowa to już wyjeżdżając z miasta na wschód jest restauracja i hotel "U Ojdana" (U Ojdanów???). Od wiosny do jesieni jak jadę na działkę zatrzymuję się na kaczkę lub schabowy. Tak kaczkę robią że tylko można pomarzyć żeby tak zrobić w domu, ale bakłażana zapiekanego omijać bo nie potrafią zrobić Byle się kucharz nie zmienił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Polecam:Łomża "Pod czarnym baranem"Tykocin "Tejsza"Kiermusy (obok Tykocina) "Rzym"Zapomniałeś o kuchni Pani Grażynki u Falkowskiego jak to zobaczy to dostaniesz klopsiki z włośnicą i jelenim jajem. Edytowane 19 Lutego 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi