Skocz do zawartości

Dostępność części do kołowrotków Penn

ictus

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka!

Czy jest w Polsce jakiś sklep, serwis który ma części zamienne do Penna? Chodzi mi głównie o serię Slammer 560. Nigdzie nie mogę dostac szpuli i oryginalnego smaru do 560. Zbliża się wyjazd, sklepy do których dzwoniłem nie obiecują mi ściagnięcia części do tego 27 listopada - a po tej dacie będzie po ptokach

Pozdro

Ictus

Wielkie dzięki :D Smar już zamówiony. Może to uratuje moje krecioły w upale. Nasmaruje też przy okazji Penn'a Senatora 9/0 mój najnowyszy nabytek na wielkie rybska :D

Jak rybsko mi wysnuje 700 metrów plecionki, to chyba po takich odjazdach trzeba go na nowo nasmarowac - co myślicie?

Nadal szukam szpuli do Penn Slammer 560 :D

Pozdro

Ictus

• 7 lat później...
Gość EdekZfabrykiKredek

Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał.

Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał.

W tym roku w sklepie wędkarskim usłyszałem że będzie poważny problem z częściami do Penna bo firma która jest właścicielem marki Penn, Mitchell, Berkley i jakiejś jeszcze wycofuje swoje przedstawicielstwo na Europę

Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deeper

mr.goodfishing@gmail.com

A tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek

Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów.

odpadła mi śruba zaślepka, z osi korbki, w slammerze 260...w życiu bym nie powiedział że mogą być takie kłopoty z tak banalną częścią, a jadę nad morze i wolałbym aby mi się tam nie dostało zbyt dużo piachu..

Kołowrotek jest spoko ale jak coś padnie to tragedia z częściami zamiennymi w PL. 

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Nie mogę odszukać na poczcie kontaktu, może kto inny skojarzy- nazywało się to penn serwis. Nie pamiętam czy pisane razem czy rozdzielone myślnikiem. Była to nazwa jednego z użytkowników Allegro. Nie mieli wystawionych części, ale napisałem do nich o konkretny numer ze schematu i miła pani mi załatwiła.

• 2 tygodnie później...

Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deeper

mr.goodfishing@gmail.com

A tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek

Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów.

Pisałem tam 3 wiadomości i nic.

Udało się Wam nawiązać kontakt?

Wysłałem wiadomość na adres: mr.goodfishing@gmail.com ale brak odpowiedzi....

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...