ictus Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Hejka!Czy jest w Polsce jakiś sklep, serwis który ma części zamienne do Penna? Chodzi mi głównie o serię Slammer 560. Nigdzie nie mogę dostac szpuli i oryginalnego smaru do 560. Zbliża się wyjazd, sklepy do których dzwoniłem nie obiecują mi ściagnięcia części do tego 27 listopada - a po tej dacie będzie po ptokach PozdroIctus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Hejka! Nigdzie nie mogę dostac szpuli i oryginalnego smaru do 560. Witam. Jeśli chodzi o smar penn to KLIKNIJ lub KLIKNIJ .Takim samym smaruje swoje shimano FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wielkie dzięki Smar już zamówiony. Może to uratuje moje krecioły w upale. Nasmaruje też przy okazji Penn'a Senatora 9/0 mój najnowyszy nabytek na wielkie rybska Jak rybsko mi wysnuje 700 metrów plecionki, to chyba po takich odjazdach trzeba go na nowo nasmarowac - co myślicie? Nadal szukam szpuli do Penn Slammer 560 PozdroIctus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam , czy ktos z kolegów wie może czy jest jakaś szansa kupić w Polsce części do Pennów.Allegrowicz o nicku Pennserwis wyjechał a granice i raczej szybko go nie bedzie a miał dojście.Interesują mnie bebeszki do Atlantisa 2000, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ciekawe czy się będą chcieli rozdrabniać.Modelu Atlantis już nie produkują ale cześci na zagranicznych stronach jest full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał. W tym roku w sklepie wędkarskim usłyszałem że będzie poważny problem z częściami do Penna bo firma która jest właścicielem marki Penn, Mitchell, Berkley i jakiejś jeszcze wycofuje swoje przedstawicielstwo na Europę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deepermr.goodfishing@gmail.comA tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dzięki kolego napisałem wiadomosć czekam na odpowiedz.Raven fishing mi odpisało podałem numery części napisali ,że postarają się ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kolega Fedors z forum serwisował Penny,na allegro miał nick Pennserwis ale wyjechał.Miał głowe na karku jeśli chodziło o Penny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Części do penna, są gdzieś dostępne w Polsce? na podany adres mr.goodfishing@gmail.com napisałem, ale bez odzewu. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez ivar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pisałem tam 3 wiadomości i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pisałem tam 3 wiadomości i nic.Nic na to nie mogę poradzić. Ostatni kontakt miałem przed majem też odpisywał mi czasami po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 odpadła mi śruba zaślepka, z osi korbki, w slammerze 260...w życiu bym nie powiedział że mogą być takie kłopoty z tak banalną częścią, a jadę nad morze i wolałbym aby mi się tam nie dostało zbyt dużo piachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 odpadła mi śruba zaślepka, z osi korbki, w slammerze 260...w życiu bym nie powiedział że mogą być takie kłopoty z tak banalną częścią, a jadę nad morze i wolałbym aby mi się tam nie dostało zbyt dużo piachu..Kołowrotek jest spoko ale jak coś padnie to tragedia z częściami zamiennymi w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 sklep w którym kupiłem, mimo sprowadzania penn-ów jakoś od kilku miesięcy nie daje rady sprowadzić śrubki, no to chyba jestem skazany na jakiś import ze stanów...ech..szkoda słów. Nie wybiera się ktoś do USA w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumek87 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Gdzie dostanę części do penna? Będę wdzięczny za pomoc. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nie mogę odszukać na poczcie kontaktu, może kto inny skojarzy- nazywało się to penn serwis. Nie pamiętam czy pisane razem czy rozdzielone myślnikiem. Była to nazwa jednego z użytkowników Allegro. Nie mieli wystawionych części, ale napisałem do nich o konkretny numer ze schematu i miła pani mi załatwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deepermr.goodfishing@gmail.comA tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów. Pisałem tam 3 wiadomości i nic. Udało się Wam nawiązać kontakt? Wysłałem wiadomość na adres: mr.goodfishing@gmail.com ale brak odpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jakby się ktos doklpal do części to chetnie sie podłączę. A moze jakies wspólne zamówienie z USA? Ilu jest chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @hanz jestem zainteresowany.... Napisz na PW czego potrzebujesz. Dostałem od EReplacement Parts rabat 10% na przesyłkę. Koszty przesyłki podzielimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jakby ktoś chciał części to niech pisze na priv to może ogarnę, czas oczekiwania max do 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Odświeżę temat, kto jest krajowym dystrybutorem marki lub gdzie mogę kupić szpule do modelu Fierce I generacji i rolkę prowadzącą linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć, Urwałem klips do żyłki na szpuli w Slammer-ze 560.Niby nic, a strasznie boli :-(Da się to wymienić? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Kto jest dystrybutorem Penn na Polskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi