Skocz do zawartości

EGO

thymalus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nawet skarpet w innych niż w trzech jedynie słusznych dla mnie kolorach (zielony, brązowy i szary) nie posiadam.

Jak mi tej zimy sprawiono niebieską kurtkę na narty (ostatni niebieski ciuch jaki miałem to był komunijny garnitur ...), to miałęm wrażenie że wszyscy na stoku się za mną oglądają.

Ale nie przeczę że innym jak najbardziej niebieski pasuje ... ja po prostu mam takie "uchnięcie" ...  :D

Pozdrawiam.

Pewnie, że w przypadku hi towera niebieska koszula nie przeszkadza. Jakby nie stanął nad rzeką, to zawsze na tle błękitu nieba będzie praktycznie niewidoczny dla ryb. ;)

Która ryba tak wysoko potrafi łeb zadrzeć, żeby Go zobaczyć ;)

• Like 1

Ehhhhh, no i przez to gadanie o koszulach kliknąłem sobie jeszcze jedną... A co do tego Habit-a od Ego, to jakie są wymiary XXL - ki? Fajne koszule i całkiem niedrogie. Tylko kolejny niebieski Habit w szafie?

Przyłączam się do pytania o szczegóły rozmiaru XXL, co prawda wzrostem nie grzeszę ale w klacie mam ponad 130 cm  :D

Janusz, Tałer taki to ma rozmiar kołnierzyka ;)

Z koszuli jego rozmiaru, to by materiału starczyło dla nas obu i jeszcze zostało ;)

W sumie to się nie ma co śmiać, trzeba współczuć. Weź choćby to zdjęci z lipieniem, kilka postów wyżej, gdyby rąk nie wyciągnął to ten lipień (wcale nie mały) wyglądałby jak rybka na jego (Tałera) koszuli  ;)

• Like 1

Koszule wędkarskie Vent 360 z filtrem UV

Możliwość spersonalizowania poprzez zamówienie z haftem imienia i nazwiska.

http://www.ego-fishing.pl/pl/oferta/odziez/539-koszula_vent_360.html

Bardzo mi się podoba a cena jest fajna. Na stronie habitoutdoors ta koszula jest za 38$ także tutaj Ego ma cenę bardzo ok .Kolor jak dla mnie na +, można przynajmniej prosto z ryb wziąć żonę na kolację ;) Edytowane przez kleniarz

Cześć Daniel. Plecionka 0,12 mm sugerowana w opisie ma dwa razy większą wytrzymałość niż te 6 sześć funtów na blanku. Żeby przypadkiem ktoś nie przedobrzył. Fajnie, że travel, nie ma tego dużo na rynku. Gdyby tak jeszcze 8 stóp i do linki 8 funtów, czyli już pod większego pstrąga, większą rzekę i już praktycznie każdego pstrągowego wobka i obrotówkę, ale też na większego okonia i do delikatnego sandaczowania, to sam bym się zastanawiał. 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Nowa seria wędek do metody nimfowej EGO CARBON COMPETITOR to kolejne kije zbrojone w polskiej pracownia

na jakich komponentach??? w polskiej pracowni?? pewnie tajemnica w jakiej??a w ogóle co to właściwie jest?? całe "czorne":)

Edytowane przez MATIQUES

Nowa seria wędek do metody nimfowej EGO CARBON COMPETITOR to kolejne kije zbrojone w polskiej pracownia

na jakich komponentach??? w polskiej pracowni?? pewnie tajemnica w jakiej??a w ogóle co to właściwie jest?? całe "czorne":)

Komponenty do zbrojenia zakupione w większości w sklepie MUDHOLE. Przelotki RSF Light Duty na tą chwilę, być może będzie wersja na Recoilach. W pracowni EGO, żadna tajemnica. Zapraszam do odwiedzin w Bydgoszczy po wcześniejszym uzgodnieniu spotkania (tel. 783-956-210). Blanki produkowane na Taiwanie przez firmę zajmującą się głównie produkcją kijów do golfa z górnej półki. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Maciej    

• Like 3