woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jak nieomal co roku, wybieram się pod Częstochowę. I tak jak w roku ubiegłym - tylko z aparatem. No, może mała co nieco w piersióweczce się znajdzie Bardzo, ale to bardzo podoba mi się tegoroczny regulamin zawodów. W imieniu organizatora Klubu "Spiner", oraz własnym, zapraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No to już jestem zadowolony Janusz z spotkania Też nie zapomnę o czymś na podniebienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooster Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 moje alter ego już się cieszy....trzeba zmontować ekipę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi