Maciej1979 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mam ,pytanie do użytkowników tego blanku,mianowicie chodzi o to ile gram ołowiu da się tym komfortowo pobić na głębokości 10-15m z wormem 5 -10cm. I czy ten oczko mocniejszy matagi ma mocniejszą szytówkę(mniej poddającą się)czy to samo tylko więcej mocy w pozostałej części blanku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 8gr i smukła 3" gumka to moim zdaniem max dla LL i to nie wiem czy mnie nie poniosło . Natomiast L mam przyciętego po 5 cm i wyszła z tego świetna kosa ,lekki czuły z pięknym progresywnym ugięciem kijek ,tu 18 gr + 4" to absolutny max później kijek siada zarówno przy wyżycie jak i podbijaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na 10m - 10g z 3" kajtkiem max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dzięki Panowie za informacje ,każda na wagę złota ,bo wiadomo że tanio nie jest ,a nie chciał bym sie rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi