kokosz77 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Zastanawialem sie nad zakupem jakiegos kolowrotka do mojego nowego kija w rozmiarze super uber ekstra lighta do 180 gram .Cena kolowrotka miala oscylowac w granicy 200 zl (kijek troche nadwyrężył budżet ) Jedyne co znalazlem w tej gramaturze to ZEBCO COOL LITE 141 gramSANGER SPIRIT SX ULTRA LIGHT 165 gramMial ktos do czynienia z tymi mynkami moze cos o nich napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie miałem żadnego ale Sanger wygląda na pierwszy rzut oka jakby miał maleńką szpulkę nadającą się bardziej do podlodówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Heh myslałem, że 180gramów to cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMilo Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Heh myslałem, że 180gramów to cw Ja też zacząłem się dziwić czy to UL na merlina/rekina Odpowiadając na zapytanie kolegi - po doświadczeniach z modelem 3500 (lubię luźny hamulec i możliwość błyskawicznej zmiany hamulcem walki jak uderzy coś większego) kupiłem 1000 do spina 1-5g i jest OK.http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-exage-1000-rc-i4839666828.html- zapłaciłem chyba 230PLN więc 'prawie' spina się w Twoim budżecie. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tak tylko waga 240 gram, będzie za dużo.Mam seido 1000 i jest za ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi