ramzes102 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 WitamZnacie , polecacie dobre warsztaty, mechaników Szczecin lub okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 autoryzowany serwis hondy, ale robią tez inne silniki. Miejsce : Szczecin - Podjuchy . Tel. 91 88 19 458 91 88 19 458 91 88 19 458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A jak cenowo się prezentują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 zadzwoń i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Andrzej, przekręć do pontonika.Tam też serwisują silniki w ramach gwarancji, może podejmą się przeglądu Twojego.. http://www.pontonik.pl/contact91 88 19 45891 88 19 45891 88 19 458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariog1974 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Patu ten nr co podał mpruszek to właśnie do nich .Z tego co wiem serwisują różne silniki i mają przystępne ceny .Pytałem o serwis Hondy 10km cena coś około 280zł z filtrem i olejami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Z pontonikiem mam złe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariog1974 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jest jeszcze serwis Yamaha i Suzuki na ul.Kurzej i jakiś serwis na ul.Przestrzennej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe17 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Ja osobiście polecam P.U.H. MARENG przy ul. Przestrzennej 11 (rzetelna i fachowa obsługa, dość przystępne ceny), słyszałem też bardzo dobre opinie o Tomcarboats w Rurzycy. Yamaha przy ul. Kurzej - wg mnie drogo i długi termin oczekiwania... Korzystałem też z usług WildLakeGroup - ogólnie ok, ale zastrzeżenia budziła niewiedza mechanika w zakresie silników, brakowało też dość istotnej śruby obudowy. Sugerował żeby Hondę w czterosuwie kłaść do transportu na stronie rumpla (bo tak kładzie się Tohatsu), mimo że w Hondzie "stopki" na obudowie wyraźnie wskazują drugą stronę. Edytowane 21 Lutego 2015 przez pepe17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 witam , poszukuje serwisu z okolic Szczecina, ktory podejmie sie odblokowaniem Mercury 8 km 4takt na 9,9 ponoc to ten sam silnik tylko ze zdlawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmon1977 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Jest ktoś ze Stargardu lub okolic kto obejrzy mój silnik 5km?Ostatecznie szczecin.Najprawdopodobniej brak iskry....Czy ktoś korzystał? http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php Edytowane 4 Czerwca 2017 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 markir Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Grześku przedzwoń do mnie. Dam Ci namiary na dobrego specjalistę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip0985 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 WitamCzy korzystał ktoś ostatnio z usług serwisu Tomcarboats z Rurzycy? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip0985 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Skoro nikt nie może podzielić się opinią o Tomcarboats to może jakieś sugestie odnośnie dobrego i rzetelnego serwisu Suzuki lub ogólnego w okolicach Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Słyszałem o tej Rurzycy same dobre opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robbertzam Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Odświeżę temat, może ktoś polecić sprowadzony serwis silników zaburtowych w okolicach Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Zawsze możesz wysłać na palecie do kolegi z tego tematu. https://jerkbait.pl/topic/195994-kana%C5%82-o-naprawianiu-silnik%C3%B3w/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Nic nie przykuje do kwietnia. Ze Szczecina i okolic 4 stoją w kolejce. Dziwne, takie zagłębie silnikowe a wiozą do mnie... Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Bo wbrew pozorom ciężko tu o dobrego mechanika, a autoryzowane serwisy zdzierają grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego https://maps.app.goo.gl/6wZDivbxPaCgcPHe8To mój znajomy, u niego serwisuję. Pomógł mi też uratować jeden silnik - znalazł usterkę statora. Ma autoryzację Tohatsu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 highvoltage Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nic nie przykuje do kwietnia. Ze Szczecina i okolic 4 stoją w kolejce. Dziwne, takie zagłębie silnikowe a wiozą do mnie... Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu TapatalkaTam jest przecież ten słynny handlarz w Gryfinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ramzes102
Witam
Znacie , polecacie dobre warsztaty, mechaników Szczecin lub okolice?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi