MGOR Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Hej, Rok niebawem mija więc trzeba oddać silnik do przeglądu (nowy, Honda 10). Na Puławskiej chcą na to dwa tygodnie i ponad 500 zł. Są jakieś rozwiązania alternatywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cometopudge Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cześć wszystkim, może mnie ktoś naprowadzić na kogoś od serwisowania Evinruda w Warszawie lub okolicach? Zależy mi na pełnym serwisie wraz z podłączeniem do komputera . Oficjalny serwis na modlińskiej ma strasznie długie terminy . Dzięki za każde info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DAN666 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 CześćPotrzebuję namiar na gościa z W-Wy , lokalizacja Wał Miedzeszyński zjazd do Wisły , specjalista od starych dwusuwów , starszy człowiek , miałem kiedyś nr telefonu i posiałem , może ktoś kojarzy , może być tu lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nduro Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Chcę wymienić kilka simeringów,oringów itp.w spodzinie yamahy 4km 4AC-6E0. Ktoś może polecić coś sprawdzonego gdzie znają się na rzeczy? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Kilkukrotnie kupowałem części w tym sklepie: http://www.motorowki.pl/e-sklep//k223,czesci-do-silnikow-zamienne-yamaha.html Transakcje przebiegały bezproblemowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nduro Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dzięki,znalazłem tam zestaw uszczelnień. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 nowal tuszyn yamaha - nie polecam. dziady. Nawet podróbę śruby chcieli mi wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szogo636 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Hej Pany,możecie polecić jakiegoś serwisanta z okolic Warszawy który ogarnie silnik Suzuki DT6 Bądź kogoś kto zajmuje się serwisem starszych silników.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek307 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Suzuki Prestige, Warszawa Wał Miedzeszyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niko333 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Moto Serwis Daniel Stawarski 662001787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szogo636 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Moto Serwis Daniel Stawarski 662001787Suzuki Prestige, Warszawa Wał Miedzeszyński.Dzięki Panowie za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam.Koledzy potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnego człowieka który się zajmuje serwisem silników.Już kiedyś oddałem temu Panu silnik i został lepiej zrobiony niż w profesjonalnym serwisie Suzuki.Ten człowiek ogólnie miał warsztacik w Zielonce (pod Warszawą)... Czy któryś z kolegów ma moze kontakt z tym Panem?Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam.Koledzy potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnego człowieka który się zajmuje serwisem silników.Już kiedyś oddałem temu Panu silnik i został lepiej zrobiony niż w profesjonalnym serwisie Suzuki.Ten człowiek ogólnie miał warsztacik w Zielonce (pod Warszawą)... Czy któryś z kolegów ma moze kontakt z tym Panem?Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Daniel 662001787 nie znam gościa ale jutro pojótrze poznam . Mój silnik też zaniemógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapa10 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam wszystkich szukam pomocy czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzony zakład co sprawdzi silnik najlepiej okolice W-wyproblem polega na tym że przestał w piwnicy ponad rok czasu i teraz nie chce odpalić,żeby nie zaśmiecać wątku informację proszę kierować na priv.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szogo636 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Daniel Stawarski serwis silników zaburtowych.Tel napisał kolega Framuga na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam zamierzam kupić silnik 4suwowy który jest jeszcze na gwarancji. Wie ktoś ile kosztuje serwis z wbiciem do książczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam zamierzam kupić silnik 4suwowy który jest jeszcze na gwarancji. Wie ktoś ile kosztuje serwis z wbiciem do książczkiNapisz o jaki Ci silnik chodzi , będzie łatwiej odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Sorki. Mercury 9.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Przed sezonem chcę wykonać gruntowny przegląd i sprawdzenie silnika Mercury 50 KM ( 3 cylindry 2 suw ).Z racji na ciężar silnika i fakt że jest on przymocowany do 5 metrowej łodzi chcę wykonać przegląd stacjonarnie najlepiej w okolicach Warszawy. Nie wchodzi w grę wysyłka silnika lub zdejmowanie go z łodzi. Macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie taki przegląd mogę rzetelnie wykonać ? Kolega polecił mi MarineLab z Nieporętu.Macie jakieś doświadczenia z ich usługami ? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech Szymanski Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Marinelab... omijaj szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Marinelab... omijaj szerokim łukiema napiszesz dlaczego ?Masz jakąś alternatywę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech Szymanski Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 wysłałem Ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Też chętnie bym się dowiedział. Będę musiał zmienić serwis bo pieczątka potrzebna do gwarancji i również ktoś polecał mi marinelab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁukaszFZS Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Nowy Dwór Mazowiecki jest serwis , znajdziesz na Facebooku . Ja do niego nie wrócę , chyba że będę patrzeć na ręce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ja przeglądy silnika Mercury, w czasie gwarancji, wykonywałem w Marine Serwis (Wał Miedzeszyński 377) - zostawiałem im łódkę na przyczepce rano i po południu odbierałem po wykonanym przeglądzie. Bez zastrzeżeń przez 4 lata.Poleciłbym Krzysztofa Goliszewskiego (Moto-Jacht w Pruszkowie), ale w ub.r. zrezygnował z autoryzacji w Mercurym (tzn. nadal wykonuje przeglądy, ale już nie ma autoryzacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MGOR
Hej,
Rok niebawem mija więc trzeba oddać silnik do przeglądu (nowy, Honda 10). Na Puławskiej chcą na to dwa tygodnie i ponad 500 zł. Są jakieś rozwiązania alternatywne?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
4
4
Popularne dni
24 Lut
12
8 Maj
10
21 Lut
9
4 Maj
6
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 8 odpowiedzi
evin 5 odpowiedzi
MGOR 4 odpowiedzi
niko333 4 odpowiedzi
Popularne dni
24 Lut 2015
12 odpowiedzi
8 Maj 2009
10 odpowiedzi
21 Lut 2015
9 odpowiedzi
4 Maj 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
bomber
Ul.Mydlarska tel.505 365 345 Maciek-dawniej Yamaha z Wybrzeza Gdynskiego
kotwitz
Ku przestrodze, zakładajcie tylko oryginalne wirniki. Zamienniki są często z kiepskiej jakości materiału i może zdarzyć się zonk na wodzie.
bartsiedlce
Wybacz Andrzeju, ale koleżka zarobiony i nie bardzo ma ochotę na dłubanie. Poza tym nie wbije pieczątki.
Opublikowane grafiki
101 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi