Skocz do zawartości
  • 0

Dobry serwis silników zaburtowych w Warszawie lub okolicach.

MGOR

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć wszystkim,

może mnie ktoś naprowadzić na kogoś od serwisowania Evinruda w Warszawie lub okolicach? Zależy mi na pełnym serwisie wraz z podłączeniem do komputera . Oficjalny serwis na modlińskiej ma strasznie długie terminy . Dzięki za każde info. Pozdrawiam

• 0

Cześć

Potrzebuję namiar na gościa z W-Wy , lokalizacja Wał Miedzeszyński zjazd do Wisły , specjalista od starych dwusuwów , starszy człowiek , miałem kiedyś nr telefonu i posiałem , może ktoś kojarzy , może być tu lub na priv

• 0

Witam.

Koledzy potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnego człowieka który się zajmuje serwisem silników.

Już kiedyś oddałem temu Panu silnik i został lepiej zrobiony niż w profesjonalnym serwisie Suzuki.

Ten człowiek ogólnie miał warsztacik w Zielonce (pod Warszawą)... Czy któryś z kolegów ma moze kontakt z tym Panem?

Będę wdzięczny za pomoc.

• 0

Witam.

Koledzy potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnego człowieka który się zajmuje serwisem silników.

Już kiedyś oddałem temu Panu silnik i został lepiej zrobiony niż w profesjonalnym serwisie Suzuki.

Ten człowiek ogólnie miał warsztacik w Zielonce (pod Warszawą)... Czy któryś z kolegów ma moze kontakt z tym Panem?

Będę wdzięczny za pomoc.

• 0

Witam wszystkich szukam pomocy czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzony zakład co sprawdzi silnik najlepiej okolice W-wy

problem polega na tym że przestał w piwnicy ponad rok czasu i teraz nie chce odpalić,żeby nie zaśmiecać wątku informację proszę kierować na priv.Dziękuję

post-52657-0-46659600-1579612645_thumb.jpg

• 0

Przed sezonem chcę wykonać gruntowny przegląd i sprawdzenie silnika Mercury 50 KM ( 3 cylindry 2 suw ).

Z racji na ciężar silnika i fakt że jest on przymocowany do 5 metrowej łodzi chcę wykonać przegląd stacjonarnie najlepiej w okolicach Warszawy.

Nie wchodzi w grę wysyłka silnika lub zdejmowanie go z łodzi.

Macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie taki przegląd mogę rzetelnie wykonać ?

Kolega polecił mi MarineLab z Nieporętu.

Macie jakieś doświadczenia z ich usługami ?

Będę wdzięczny za pomoc.

• 0

Ja przeglądy silnika Mercury, w czasie gwarancji, wykonywałem w Marine Serwis (Wał Miedzeszyński 377) - zostawiałem im łódkę na przyczepce rano i po południu odbierałem po wykonanym przeglądzie. Bez zastrzeżeń przez 4 lata.

Poleciłbym Krzysztofa Goliszewskiego (Moto-Jacht w Pruszkowie), ale w ub.r. zrezygnował z autoryzacji w Mercurym (tzn. nadal wykonuje przeglądy, ale już nie ma autoryzacji)