szpiegu Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 chyba największy obecnie portal w Polce doczekał się 3000 użytkownika, super gratuluje twórcom userom i wszystkim którzy przyczynili się do tej liczby. Szkoda tylko ze około 5% użytkowników jest aktywnych w wymianie doświadczeń spostrzeżeń itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No a tak obserwowałem liczbę i... zaskoczyło mnie, że to już.Gratulacje...Remku co stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Jesli chodzi Ci szpiegu o najwieksza liczbe uzytkownikow to j.pl nie jest najwiekszy, ale to ze dojechał 3000 ludzi wcale mnie nie cieszy, duzo nie znaczy dobrze...mam na mysli jeden z portali gdzie jest ponad 10000 uzytkownikow i tam jest dziki meksyk, no ale moze chodzi o sposob zarzadzania... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Największy nie największy...ważna jest jakość forum,a ona jest i będzie,czego sobie i Wam koleżanki i koledzy życzę. Ps. Warto jednak pomyśleć @remek o nowym dziale motorowodnym i spinning . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Rzeczywiście już 3000 forumowiczów. Sporo! Czyta nas zdecydowanie więcej jeśli analizuje się statystyki administracyjne portalu. Czy jesteśmy najwięksi? Na pewno jeszcze nie. W Polsce są większe portale wędkarskie. My natomiast jesteśmy w ścisłej czołówce jeśli chodzi o tematykę - Połów ryb drapieżnych. Czy w tym obszarze jest ktoś większy w Polsce? Trudno powiedzieć. To co dla mnie jednak najważniejsze to treść i jej wartość. Niewątpliwie portal skupia doskonałych wędkarzy. Podnosimy swoje umiejętności nie tylko w wędkarstwie ale również w fotografii - widać niesamowity postęp użytkowników w tej materii. Cały czas jednak staramy się odkrywać dla nas nowe obszary, szukamy odpowiedzi na pytania co można zrobić więcej by nasi użytkownicy mieli korzyść przychodząc tutaj, spędzając z nami czas i rozmawiając o połowie ryb drapieżnych róznymi metodami. Staramy się by wędkarz jerkbait.pl był wędkarzem nowoczesnym, zorientowanym na uszanowanie przyrody, C&R oraz wszechstronnym (jerkowanie, spinning, baitcasting, od wczoraj wędkarstwo muchowe). Cały czas czekam na Wasze propozycje, artykuły itd. Piszcie do mnie. Chętnie wysłucham Waszych opinii, wdrożę ciekawe propozycje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Warto jednak pomyśleć @remek o nowym dziale motorowodnym i spinning . Myślę , oglądam ile mamy wątków. Pomysł bardzo ciekawy! Dajcie mi chwilę na przemyślenia i na pewno się do tego odniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Największy nie największy...ważna jest jakość forum,a ona jest i będzie,czego sobie i Wam koleżanki i koledzy życzę. . Dokładnie o to mi chodziło, ze nie musi byc najwiekszy byleby by był najlepszy a taki poki co jest ten jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Profesjonalizm!!!! to nas wyróznia.Nie ilośc a jakośc!Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Niech będzie nawet 300.Zawsze liczy się jakość a nie ilość to nie biedronka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ciekawe kto zarejestruje się jako numer 20.000 , a to powinno wydarzyć się już jutro . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Wiadomo że na Forum same orły . Sokół wędrowny ........... też dobrze . Nr 20.000 Edytowane 22 Listopada 2017 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Duuuża społeczność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Duuuża społeczność Duża społeczność i dużo postów . Niedawno przekręciliśmy licznik na milion. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 A kto ma rangę "Sum", za 10 k postów????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 @sokół wędrowny, stąd wpis Piotra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A kto ma rangę "Sum", za 10 k postów? remek9664Rejestracja pią, 20 lip 12ADMINISTRATORZY · 26035 Postów3994Rejestracja śro, 24 sie 05SUPER MODERATORZY · 15539 Postów Tomy14941Rejestracja śro, 16 sty 08TWÓRCY · 13988 Postów godski4505Rejestracja nie, 25 paź 09+Forumowicze · 12843 Postów Guzu11195Rejestracja śro, 24 sie 05TEAM JERKBAIT · 12491 Postów mifek1367Rejestracja śro, 24 sie 05+Forumowicze · 11185 Postów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi