jogger1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam nosze sie z zamiarem kupna wedki shimano aspire 270 cw.14-40.model cx lub dx (ax mnie nie interesuje), prosze o wasze spostrzezenia,opinie,rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jaka jest cena tej wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ceny rozne 1000-1600 ewent.moze tu na forum ktos sprzeda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wedka pod szczupaka,sandacza-jezioro,wabiki-algi 2,3,gumy przewaznie Lunker City Shaker 4,5" na glowkach 10-15gr.mepps 4,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Nie jestem pewien czy ta wędka jest warta tych pieniędzy. Za taką kwotę mógłbyś sobie zbudować wędkę według własnego widzimisię. Nie kupiłbym takiej wędki bez porównania do kija z pracowni.Jeśli ma to być drogi( drogi w sensie wyższej klasy) kij seryjny są takie firmy jak St.Croix czy Lamiglas których oferte polecam Ci przejrzeć. Edytowane 22 Lutego 2015 przez alfaiomega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 machalem na sucho w fishing markecie kilka lat temu nie pamietam jaka to byla seria pewno wczesniejsza niz cx jak dla mnie nie warta 1,5 klocka chyba ze lubisz shimano wedki mialem 1szimanca speed mastera milo wspominam ale ponownie bym nie kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Mam Shimano ASPIRE AX i jestem mega zadowolony. Odkupiłem używanego za 500 zł. Ciężko dostać na rynku wtórnym. Blank i osprzęt rewelacja. Wędka ma u mnie dożywocie choć nowej bym nie kupił w cenie 1200 zł. A dlaczego.? Bo dolniki mają do dupy - długie i niewygodne. Producent za tą cenę chciał chyba dać dużo korka dla wyrównania wartości. Z ciężkim sercem skracałem dolnik ale teraz jest miodzio. Okazało się też że korek rzeczywiście jest do samego blanku bez papierowych podkładek. Dodam że ostatnio przewróciłem się na blank konkretnie na kamieniach nad Wisła robiąc dźwignię na dolniku z podpartym z dwóch stron na kamieniach i byłem pewien że połamałem wędkę ... A tu nic... Tylko rysy i moja porozcinana ręka od kamieni...mają jakąś fajną matę na blanku którą ciężko przebić i tylko zewnętrzne rysy i dziura w korku została. Polecam bo to poza długim dolnikiem to górna półka wędzisk. Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lutego 2015 przez Mikas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi