Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Naprawdę??? Czy żartujesz sobie??? Serio serio Edytowane 24 Lutego 2015 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidekf Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wrozbita Maciej nie okreslilby co ten kolo ma na myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ten program jeszcze uszedł by bokiem, ale "Taaaka ryba" to jest dopiero dno i to co robi tam Pan prowadzący.Program, który nic nie wprowadza, nie edukuje, a najlepsze jest to, że prowadzący nie posiada żadnej wiedzy na temat wędkarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pamiętam jak nakręcili odcinek ("Taaaka ryba") w okolicach Krakowa na Wiśle o wiosennych Jaziach, jeździli od miejscówki do miejscówki i nic nie mogli złapac. Wreszcie wpadli na pomysł że pojadą pod zaporę na Przewozie i tam faktycznie coś połapali (klenie,szczupaczki) wtedy można było łowic 50m od zapory, ale pokazli jacy są "świetni" wędkarze bo w tym miesjcu na betonach to nawet dziecko złowi rybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Co do Taaaka Ryba to przypomniał mi się odcinek jak łowili na jakimś kanale i trafiała im się sama drobnica, więc jak to określił Biedrzycki uwalniali rybki, tylko szkoda że wrzucali je do wody z siedmio metrowej skarpy jak kartofle do worka. Totalna kicha.Wogule to co ten palant tam odp...ala ze swoimi tak samo buraczanymi kolesiami to wstyd i jak do mówi moja córka"bardacha" Z tego wszystkiego mam tylko jeden słuszny i jedyny właściwy wniosek- zamiast oglądać głupie programy niech każdy idzie na ryby.A jak pogoda do d.... to gdzieś ostatnio widziałem 90 odcinek Niewolnicy Izaury, też ciekawszy niż Taaaka ryba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Zapraszam na grudniowe pstrągi....głównie jego filmy oglądają dzieciaki i niedzielni wędkarze, wyświetleń sporo, szkoda, że wiele osób może pomyśleć, że tak wygląda łowienie pstrągów : Wielkość ryb nie spełnia minimum forumowego, więc nie ma co promować tego filmu Edytowane 7 Stycznia 2016 przez milupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Żenada te jego filmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zazdroście mu popularności i przede wszystkim wyników! Hejterzy ! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 panowie, trzeba szukać zalet, wyrośnie całe pokolenie Luciów łowców, a dzięki ich umiejętnościom na przestrzeni lat nasze wody staną się rybniejsze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja mam tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na tym tle "Jak to jest złowione" nawet nie takie kiepskie jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) chciałem zrobić ,,edit", wyszło ,,quote" Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Panek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na tym tle "Jak to jest złowione" nawet nie takie kiepskie jest Na tym tle, to nawet "Adama Mickiewicza liryczny attempt odnalezienia się w branży rozrywkowej" w wersji językowej kazachsko-mołdawskiej, wydaje się być kuszącą propozycją 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Zgodnie z sugestią moderatorską - wskazująca mi miejsce na zamieszczenie legalnego filmu z yt - posłusznie zamieszczam.. https:// Kolejny raz odpowiem nie ma tu miejsca na takie filmy, nikt też nie kazał Ci zamieszczać tego filmu więc daruj sobie "posłusznie zamieszczam" Link kasuję.milupa Edytowane 7 Stycznia 2016 przez milupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 szybko poszło nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Spoko, wpisz sobie na YT "lucio pstrągi i klenie" i wyskoczy Ci na pierwszym miejscu jak to jest powiedziane w filmie "najlepsza ekipa w Polsce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Albo może lepiej NIE wpisuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Racja było lepiej nie wpisywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinho Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Lucio powinien mieć hasło : "kurna Olek martwy Bolek " 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Teraz każdy z ciekawości otwiera filmik (wchodzi na ich stronkę) i "nabija licznik"... cel zamierzony się spełnia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Teraz każdy z ciekawości otwiera filmik (wchodzi na ich stronkę) i "nabija licznik"... cel zamierzony się spełnia Mam tylko nadzieję , że w tym roku będzie również na rybomani w Poznaniu bo nie omieszkam mu powiedzieć kilka 'miłych i pochwalnych słów", a że potrafię to pewnie już wiesz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Spoko, można zawsze zostawić po sobie negatywną ocenę filmu, w ramach rehabilitacji, za zły uczynek "nabijania licznika" Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Apioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Aż wszedłem i nawiązałem dyskusje komentarzem, ale widze że to grochem w ściane. Dodatkowo Panowie rzekomo w SSR więc pełna samowolka. Mogę jednak rzec że wiele się nauczyłem.Przecież jak będzie okres ochronny na szczupaka to mogę iść na okonie, na typowo szczupakowe miejsca z grubym kijem plecionką i stalowym przyponem zakończonym 20 cm przynętą. Przyłowy przyłowami, ale przecież wypuszczam i ja tylko na okonie Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Graghowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie, wiele się nie spodziewajcie po tym strażniku, na swojej stronie opublikował wpis jakoby pstrąg potokowy w wodach okręgu rzeszowskiego miał okres ochronny od 1 października do 31 grudnia, dopiero po komentarzach na YT poprawił, że okres ochronny jest od 1 września do 31 stycznia. W innym filmie znów słyszymy od jego kolegi strażnika SSR oczywiście, że wzdręga jest gatunkiem prawnie chronionym Edyt:teraz dopiero zauważyłem, że gość, jest tak nieogarnięty, że mimo lektury RAPR'u zamiast poprawić, okres ochronny na "od 1 września do 31 stycznia" poprawił na "od 1 października do 31 stycznia" Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Apioo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi