pabik Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Już lepiej było jak żarł białe robaki .... ech szkoda gadać 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Niech się lepiej zajmie hodowlą jedwabników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Szkoda słów - po prostu zachowanie tej grupki osób jest jak dla mnie żenujące. Wczoraj w odpowiedzi na negatywne komentarze w omawianym nagraniu,publicznie nazwał te osoby ,,ściskodupy" - wypowiedź na poziomie ,,najlepszej ekipy w kraju" . Niestety ale ma gość jeden z największych kanałów wędkarskich na YT który w głównej mierze oglądają młodzi adepci i biorą z nich przykład.Jak dla mnie to mają oni po prostu nie pohamowane parcie na szkło - ilość wyświetleń + włączony tryb zarabiania, głęboko gdzieś RAPR oraz etykę wędkarską ale czego można się spodziewać po człowieku który klenie jeszcze nie tak dawno nazywał amurami Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Winko 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zobaczcie nowe filmy bohatera.'' 1000 wędek ''To jest dopiero masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A ja nie mam Tele5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kwalifikuje się to do wątku? Bo jeśli nie, to dopisz że warto obejrzeć. Ten tytuł wątku trochę nie pasuje. Jak dla mnie to lucio i "Taaaka ryby" to najgorsze produkcje. Nie potrafiłem obejrzeć do końca. "Jak to jest złowione" to przy nich całkiem strawne. Oczywiście to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No niestety podobnych produkcji jest wiele. Że tak powiem, Lucio przynajmniej kontakt z rybami ma sporadyczny , ale to co wyprawia skądinąd sympatyczny pan z ,woblery dąbrowskie" to już temat przynajmniej na kilka wątków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''. Oglądałem jeden odcinek ten o boleniach i mam obawy czy część tych ryb w ogóle przeżyła , po takim czasie na brzegu w tej pogodzie.Dla mnie średnie ale to tylko moje subiektywna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Zobaczcie nowe filmy bohatera.'' 1000 wędek ''To jest dopiero masakra."Jestem bardzo zadowolony, że mam Daiwę Laguna" padłem Oczywiście nie ma mowy o lokowaniu produktu i aktor na filmiku nie miał żadnych kontaktów z przedstawicielstwem firmy Edit: Obejrzałem drugi odcinek. Ok gościu ma poczucie humoru Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Tomek88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Hehe dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2:50-3:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Co do programu " Wędkarskim szlakiem" to mam wrażenie że jest to słabsza kopia filmów WMH. Na dzień dzisiejszy wszystkie odcinki tego programu obejrzałem tylko do połowy, po prostu na dalsze oglądanie nie miałem ochoty. Kiedyś często dostawałem filmy WMH i z chęcią je oglądałem, szczególnie lubię te starsze produkcje gdzie występowali Grzesiek Siciński i Paweł Mirecki.Chociaż nie jestem muszkarzem tow tej chwili dla mnie najlepszym programem wędkarskim jest program " Na rybę" z Tomaszem Wieczorkiem i Piotrem Talamą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem,co ten gościu chce pokazać,sądzę,że moja niepełnosprawna babcia by sobie z tym szczupakiem lepiej poradziła: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co za kretyn. Masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 To chyba nowa (no,może nie taka nowa) "gwiazda" youtubowego wędkarstwa,przez przypadek w propozycjach się pojawił.Przy nim nawet Wiaderny to profesjonalista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 dzisiaj widziałem jakiś odcinek na kanale 1000 wędek, łowili okonie w jakimś porcie i na koniec filmu podniecali się ,że w 2 godziny złapali ich 5 kg , oczywiście wszystkie max 20 cm i wszystkie pojechały z łowcami do domku, a najlepsze że typ jednego zabił do kamery na łódce i wyjął mu flaki żeby sprawdzić zawartość żołądka, czy to nie przesada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dobrze, że chociaż go wypuścił, a nie zberetował... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? Tak,żeby lepiej pracowała sekcja środkowa kija,do tego można ładnie zejść z wagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ale zgred. Jedyny plus że wypuścił.Ryba 5 minut bez wody. Śluz to chyba specjalnie z niej ściągał. I ten brak szczypiec... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Niby gościu taki wrażliwy ale gdy widzę jak ten szczupak zalicza dwie solidne gleby i w panierce po ,,pompowaniu(?)" wraca do wody to to moja wrażliwość się w tym miejscu kończy a zaczyna się szacunek dla ludzkiej głupoty - po co to pokazywać i kompromitować się w tak głupi sposób! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 jak się kiedyś od takiego wyhaczania zapnie do spółki z szczupakiem to się nauczy, żeby tylko szczupak dobrze zażarł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak jak pisałem zobaczcie inne ,produkcje" tego jegomościa , to tu to dopiero przedśpiew . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi