Szymon82 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A czy Lucio się tutaj udziela incognito ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panu Krzyśkowi tę książkę można by wysłać http://www.taniaksiazka.pl/zlow-i-wypusc-baran-mateusz-p-144264.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A czy Lucio się tutaj udziela incognito ? Wilk się pojawia, to i Lucio może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie wywołuj Lucia z lasu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A tu wpis od Pana Krzysztofa,który zamieszczam,jeśli ktoś jeszcze zechce zaprosić na forum,to do dzieła: "Dziękuję bardzo za zaproszenie. Zdaje sobie sprawę z Waszej reakcji i absolutnie ją podzielam. Filmik nie oddaje do końca rzeczywistości. Np to że starałem się delikatnie usunąć piasek z powierzchni, wiedząc, że na zdjęciach wyjdzie fatalnie, że stroma skarpa i emocje które powstają, bo wciąż myślę o Was Kolegach i jak tu zmieścić się w kadrze a zarazem wyciągnąć jedną z największych ryb jakie udało mi się złowić w kraju. Mój sprzęt budzi tu sporo zastrzeżeń i marzę, aby go odnowić. Kupić porządny żyłkowy podbierak oraz matę dla ryb. Kupić kamerę, a nie nagrywać z aparatu foto, który co chwilę mi się zawiesza. Poradzić sobie z moją niezgrabnością, gdzie wszystko sprzysięga się przeciwko, jak na Jasiu Fasoli. Choć komiczne ujęcia powodują że przecież Jasia Fasolę Kochamy. W pierwszych moich filmach pragnąłem pokazać jak nawet bez specjalnego przygotowania można mieć kontakt z rybą. Jak w prosty rzekłbym nawet prostacki sposób też można przeżyć chwile radości nad wodą. Lubię Wasze forum choć brak czasu powoduje, że skupiłem się na prezentacji poprzez moją aktywność na facebook i You Tube. Wszelkie krytyczne uwagi biorę sobie do Serca i cieszę się, gdy reagujecie na cierpienie i dokładność w naszej profesji. Wiem że dzięki temu wskazujemy na właściwe kulturalne i pozytywne łowienie w kontakcie z Naturą. Bardzo Wam dziękuje za to i serdecznie pozdrawiam kolegów z forum jerkbait.pl . Proszę też o umieszczenie tego testu na Waszym Forum z podziękowaniem dla wszystkich tych, którzy przyczyniają się do właściwej postawy Etycznego Wędkarza. Z wędkarskim Pozdrowieniem Krzysztof Poloński" 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja chylę czoło. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Polubiłem człowieka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dlatego niech jeszcze ktoś Go zaprosi,może się przełamie,ja napisałem,żeby zaprezentował swoje przynęty na forum,w końcu nigdzie indziej,jak tu może spełniać się wędkarsko . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Bravo! Zdradzę Wam Koledzy, że w każdym Krzyśku, choć to prawie zawsze fajne chłopaki, jest odrobina niezgrabności. Wiem coś o tym Pan Krzysztof zachował się w sposób tak uprzejmy, napisał z takim dystansem do siebie i swoich umiejętności, z taką pokorą przyjął krytykę, że trudno w to uwierzyć. Miał prawo poczuć się urażonym, a tu...klasa! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No prosze, jaki obrot sprawy ???? Z tym podbierakiem tylko chyba warto podpowiedziec, ze zylkowy nie do konca spelnia oczekiwania podbieranych ryb ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No proszę. Wrażliwy, pełen pokory, świadomy swoich niedoskonałości wędkarz. A do tego do bólu prawdziwy. A ten wpis w czasach wszechogarniającego pozerstwa i gwiazdorzenia to nie taka znowu codzienna postawa. Pozdrowienia dla pana Krzysztofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klasa, klasa i jeszcze raz klasa. Zobaczcie co się się dzieje gdy ktoś zwróci uwagę Łowcy Lucio w komentarzu... Brawo Panie Krzysztofie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Panowie mam takie pytanko a mianowicie czy Lucio to ten mały chudy niedorozwinięty z tych filmikow lucio lowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 a ja zaproponował bym zrzutke na poważnie - choćby na mate , jak ktoś będzie zbierał - to odemnie leci pierwsze 20 dyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) czy Lucio to ten mały chudy niedorozwinięty z tych filmikow lucio lowca. Ty tak na serio, czy to tylko trollowanie??? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Majo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 SERIO ! w matach nie jestem specjalistą , także wole nie podejmować sie takich zakupów . ale kilku chętnych .nr.konta na priv i wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ty tak na serio, czy to tylko trollowanie??? Coz nie sledze you tube na tyle by znac odpowiedz widzialem kilka filmikow z tej serii ale dalej nie wiem ktory z panow promujacych owe filmy to Lucio a wystepuje ich bodajze tam kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Coz nie sledze you tube na tyle by znac odpowiedz widzialem kilka filmikow z tej serii ale dalej nie wiem ktory z panow promujacych owe filmy to Lucio a wystepuje ich bodajze tam kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanieJa też nie oglądam, ale tu na forum się tyle razy to przewijało, że mniej więcej wiem. Bardziej ciekawi mnie Twoje podejście do ludzi. kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Oj Panowie,coś się Wam posty mylą . Ale rzeczywiście,coś tu trollem pachnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Coz przepraszam wszystkich milosnikow Lucia za grubianstwo uzyte w mojej wypowiedzi , nic nie poradze ze chlopina wyglada jak na dopalaczach.W kazdym badz razie zycze koledze Luciowi samych sukcesow a i fanow Lucia serdecznie przepraszam.Choc dalej nie wiem czy to ten maly jesli tak moge go nazwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A gdzie tu kolega widzi miłośników Lucia? Większość wie,jak Lucio wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Ustalenie, jak wyglada celebryta, to chyba nie jest duzy problem? Ale bez wzgledu na to, co ow wiking wyprawia, bo blizej mu chyba do wikinga, niz do postury malej i chudej, okreslenia typu 'niedorozwoj' musza spotkac sie tutaj z potepieniem. Tak jak potepiamy czyny inkryminowanego tu Lucia. Czlowiekiem szastac jak smieciem nie mamy prawa! Krytyka postaw, zachowan...ale nie ponizanie! Gryzmy sie czasami w jezyk ???? A wlasciwie w palce ???? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez coloumb 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ustalenie, jak wyglada celebryta, to chyba nie jest duzy problem? Ale bez wzgledu na to, co ow wiking wyprawia, bo blizej mu chyba do wikinga, niz do postury malej i chudej, okreslenia typu 'niedorozwoj' musza spotkac sie tutaj z potepieniem. Tak jak potepiamy czyny inkryminowanego tu Lucia. Czlowiekiem szastac jak smieciem nie mamy prawa! Krytyka postaw, zachowan...ale nie ponizanie! Gryzmy sie czasami w jezyk Dziękuję, nie chciałem pisać dosłownie. Liczyłem, że może najdzie pewną osobę refleksja nad tymi określeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ekipa Lucia to same konkrety - bałbym się szydzić z nich nawet w necie , spotkanie z nimi nad wodą może się skończyć bardzo źle - to nie z pierwszej łapanki kocury. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi