fedx Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 profesjonalny sprzęt, nie badz taki skromy muszki są bardzo staranne, ja chyba nigdy nie osiągne takiego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RandOm Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam serdecznie kolegów:) Jestem nowy tutaj:) Jak tak patrze na wasze muszki to wszystkie moje powinny iść do kubła:( dzisiaj postaram się wrzucić jakąś muszkę po to żeby ktoś pomógł mi w skorygowaniu błędów i podpowiedzenie co i jak mniej więcej powinienem poprawić. Widzę że jesteście pomocni dlatego zdecydowałem się u was zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich zakręconych!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam, Najwazniejsze, zeby ryby na nie braly Czekam na zdjecia. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RandOm Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Dam na pewno wieczorkiem bo na razie w robocie siedzę Nie wiem jak na te wypociny będą brały bo cała zimę kręciłem, ale na moją pierwsza muchą którą ukręciłem nie mając w ogóle o tym bladego pojęcia o dziwo złapałem pstrąga i to za pierwszym rzutem:) a na to co brały dzień wcześniej to nie chciały brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RandOm Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przepraszam bardzo koledzy ale nie dam rady dzisiaj powrzucać fotek moich wypocin:( obiecuje że uczynię to w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kilka większych muszek pod szczupaczka i Królową.Mam nadzieję, że będą łowne. W wannie pracują zajefajnie... Mój kot MACIEK dostaje bojowej agresji patrząc znad wanny na harce streamer-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jak zwykle juz bombowe te Twoje muszyska, napisz czasem z jakich materiałów powstają poszczególne elementy, wtedy fotki bedą nie tylko cieszyć oko ale i będzie można się nieco nauczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 @fedxNastępnym razem opiszę użyte materiały.Są to jednak ogólnie dostępne syntetyki kupowane w Taimen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 myśle że było by fajnie, szczególnie że teraz rozmaitość materiałów syntetycznych jest tak duża że dla mniej doświadczonych krętaczy (jak np. ja) będzie to bardzo cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 @fedx wybacz - nie opisałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Andrzeju z jakiego portalu muchowego te fotki ściągnąłeś?Tylko nie mów, że to Twoja produkcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 no czuje sie zawiedziony muchy jak zwykle pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ten gość to potrafi z piór różne rzeczy stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Józek staram się jak mogę... Fedx - biorę materiał z paczek i bawię się kręcąc. Jest tyle w tym frajdy, że jakiekolwiek usystematyzowanie i opisanie zabiło by zabawę... Nawet nie wiem, czy ryby (szczupak i głowatka) nie dają dyla jak je zobaczą. Pstrągowe streamer-y i nimfy walczą już od wielu lat z dobrym skutkiem. Te „masary” z fotek ruszą dopiero do boju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Piękne muchy i piękne zdjęcia. Świetnie się?je ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Tomy - będę niedługo, jak odbiorę z depozytu narzędzia kręcił serię boleniową, dla mnie i dla kolegi. Jakby co to.... Kuba, pamiętasz o mnie? pozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Przecież piszę że dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Którego? kuba teraz to sie już nie wymigasz... ja bym powiedział chlopakom prosto - ze muchy sa i owszem dla nich - ale warunek jest jeden - OSOBISTY ODBIOR NA ZLOCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja poproszę o jedną ;] Dla laika w muszkarstwie , żeby samy ryby łapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Przecież piszę że dla kolegi , Mifek ja mogę sobie urządzić zlot, ale do kraju samolotem i to dopiero w maju pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi