tomi78 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Znalazłem na jednym forum super przynętę na głowatki .http://84.255.206.222:8043/img/IMG_0014.JPGhttp://84.255.206.222:8043/img/IMG_0030.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wklej na flyfishingu, hrabia i reszta cie ukamieniuja przy najblizszej okazji. Swoja droga zastanawia mnie jak mocna musi byc mochowka zeby poradzila sobie z ta glowka, zapewne 15 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Muchówka, jak muchówka ale ta linka co to pociągnie, stawiam na WF20.... ...albo... L000 CLEAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tu byś się zdziwił ,ja łowiłem dużymi nimfami które ważyły około 5gr na Savie linką 5.Bez problemu można cięższymi tylko trzeba opanować dosyć dziwną technikę zarzutu takiego ustrojstwa .Mi sie udało ale ryzyko ścięcia szczytówki bardzo duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Hmmmmm... Tak sobie pooglądałem te cacucha i przypomniała mi się moja bardzo spontaniczna, nadwodna konstrukcja na szczupłego... I żeby było weselej, dwa się uwiesiły... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Senior Zorro do tej przynęty to jeszcze czarny płaszcz i maskę musiałeś mieć oraz bicz do wywierania presji na zębatego aby ten twór w paszczę pochwycił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Coś też tak czuję, że brały z bardzo dużej litości, albo żeby nie pozdychać ze śmiechu.. Ale z drugiej strony Van Gogha za życia też nikt specjalnie nie rozumiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Się pochwalę: http://www.wedkarstwotv.pl/wedkarstwotv-przeglad/porady/613- czasopismo-sztuka-owienia-i-mucha-leftys-deceiver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jest czym się chwalić.Kuba nawet fotogeniczny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dwa dni przed otwarciem sezonu testowałem muchi...Pracują idealnie - mam nadzieję, że szczupale to docenią... Jeszcze dwa dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tam do szczupłych nie należę ale doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Tam do szczupłych nie należę ale doceniam dajesz Popperku.Andrzej piękne te twoje muszki.Perfekcja no ale to już taka Twoja przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Andrzejku - piękne te Twoje muszki. Możesz wstawić nazwy materiałów z których je wykonałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Andrzej jak już coś tworzy to perfekcja w każdym calu .Aż za ładne aby nie były skuteczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Super muszyska Panowie! Chętnie kupiłbym jakieś streamerki lub zonkery do zestawu w klasie 5/6 - w razie W proszę pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No zestawem 5/6 to nie porzucasz tymi muchami co do zwykłych - polecam www.salar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No zestawem 5/6 to nie porzucasz tymi muchami co do zwykłych - polecam www.salar.pl Nawet małymi pod okonie, pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Małymi jak najbardziejMyślałem ze chcesz się na duże łowy wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Malymi dasz rade. Poszukaj na syntetykach, beda lzejsze. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi